✦ GRÅT, SVETT OCH TÅRAR ✦

första dagen i skolan har nu varit. Welcome to hell bitches! Njaa, men när jag kom in genom dörrarna, svängde bort mot middle school och tog trapporna upp till high school, så möttes jag av min bildlärare "Erikaaa" och jag fick en stor kram :D Visst blir man glad av ett sådant välkomnande? Jag gick in i "the IB lounge" och satte mig brevid några andra och snackade lite. Sedan kom lärarna och hela Y13 (jag går nu i Y12) och vi hade lite allmän information, och indelning av homerooms, mentorer och vår speciella plats där vi ses på morgonen efter samlingen i the IB lounge. Jag fick min bildlärare till mentor :D Dagen började alltså helt OK! och jag blev nöjd med min hem klass. Där inne satt vi ich snackade ett tag, allmän info, fick ut lite lappar, kalendrar och lekte en ganska simpel lek som handlar om att lära känna varann bättre. Sedan stod det essembly nere i audiotorium på schemat, följt av rast, och sedan min första lektion. Jo visst, fysik med en spanjor. han läspar lite och pratar i 190! jag vet inte hur många gånger jag räckte upp handen för hjälp när vi skulle gå igenom det nya skolsystemet på datorerna. Det va så många gånger iallafall så att jag inte kunde räkna. Men sedan lärde han sig och kom till mig automatiskt för att kolla så att jag var on track. (haha det kan ju vara bra, vimsiga jag). Denna första 80minuters lektion segade sig fram och jag hängde med på ungefär hälften. Jag är skitnervös för hur terminen ska gå...hur mycket kommer jag egentligen fatta? Jag har ju det redan tillräckligt jobbigt med engelskan (som A språk) på lektionerna. Lunchdags var nästa, och jag åt en halvt bränd panini som jag köpte i cafeterian. Efter det hadejag en håla, och dagen slutades med Ekonomi med en svensk lärare!! God bless him liksom! :p Även om lektionen fortfarande är på engelska så mpste jag säga att man känner sig mycket mer hemma när man hör denna underbara svenska dialekt^^. Under denna lektionen riktigt kände jag hur tårarna i ögonen bara ville tränga sig fram, har ingen aning om varför men så var det.

Skolan slutade jag hade en enorm huvudverk! Mamma hade bestämt sig för att lyxa till det och kom och hämtade oss på skolan, så vi skulle slippa ta skolbussen första dagen. När jag har ont i huvudet och haft en första, väldigt jobbig dag, så blir jag lätt på dåligt humör och detta var vad mamma och mina systrar möttes av. Tjihoo! När jag kom hem gick jag raka vägen ner på mitt rum och la mig i sängen. Då kom tårarna... och jag grät stora floder. jag var så himskans trött och förstod inte i hela fridens namn jag ska kunna klara ett helt år, när det bara gått en dag, och bara haft två lektioner. Jisses... Mina ögon har varit fuktiga sedan dess, och de hinner lagon torka i en halvtimme innan jag brister ut i gråt igen helt randomly. Resten av dagen har alltså tillbringats i min säng, i duschen, och sedan följde jag med mamma på en kort promenad ner till sjön bara för att rensa tankarna lite.

Jag tycker det är jättesvårt att berätta om alla mina känslor, och saker som händer i livet för mina föräldrar... det känns bara jättekonstigt, och jag vet inte helt vad det är jag ska säga? Jag har inga ord för att beskriva allt utan att det låter fel och dumt. Även om jag vet att det är viktigt att faktiskt berätta för dem, så det är väl något jag får öva på eller något.

Till något annat så är vädret här helt amazing! Klockan är tio på kvällen, vi har altandörren på vid gavel och det känns nästan bara varmare! Det är ju September imorgon hallå? Sjukt najs måste jag säga, synd bara att jag inte märker av det direkt på dagarna då jag har fullt upp med annat. Nu ska jag ta och sova lite, efter att jag druckt lite kvälls te :)) Det känns sjuuukt jobbigt att gå upp imorgon till skolan, men jag ska titta på mitt schema och se vilka ämnen jag har. har nämnligen för mig att det nog änså är hyfsat bra dag med bla svenska, CAS, och franska. Aja, vi ses imorgon så får jag se hur dagen har gått och om jag ligger i sängen och lipar precis som idag och mår skit.



Min klädsel idag, bilden tagen imorse precis innan jag lämnade huset. Var då sjukt taggad inför dagen, och hyfsat positivt inställd. (bilden gick inte att förstora mer...)

GONAAATTT!



Kommentarer
Blossom

Du är såååå bra! Jag tror alla var trötta och spända idag inför skolstarten, så välkommen i klubben. Love you so much <3

2011-08-31 @ 22:55:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0