✦ VARMT Å SORBE ✦

Idag har varit en bra dag men väääldigt varm!! På toppen var det 4grader och i dalen 10. Imorgon blir det varmare. På eftermiddagarna är snön väldoft sorbeig och väldigt jobbig att åka på, så det gäller att komma ut tidigt på morgonen och sedan dra tillbaka på eftermiddagen. Då kan man sitta och sola på altanen istället! Jag hörde att hemma i Lausanne är det 18grader imorgon... Ååå vad jag önskar jag va där! Fast det är riktigt gött här i skidbacken också! Ikväll blev det nya skidbrallor för min del, då mina andra var för små. Vilken färg? Jo men gissa?;) ROOOOSAAA!!!
Puss och Gonatt

✦ SOVA DAGS ✦

Det har varit en riktigt härlig dag idag med mycket solsken! Båda mina sissar går omkring här hemma med goggles i ansiktena. Och btw så köpte jag nya idag! De jag har haft innan va ljusgula och hjälpte inte för solen... Så ja, jag hade lite problem med sikten i backen. Här är en bild på de nya gogglesna! I like!!! :D gonatt!

✦ UT TILL BACKEN ✦

Jappjapp! Nu drar vi ut i backen! Aahh! Idag skiner solen! See yaa!

✦ SKIDOR ✦

Första dagen i backen För denna veckan då! I feber och täppt näsa.. Lyckat.. Men det va kul ändå! Lite jobbigt men det funkar! :DD fint väder va det!

✦ VAL D'ISERE ✦

This afternoon I've been watching OTH laying on the sofa just chilling. I think I have fever... But I'm still not hesitating going skiing tomorrow! have a nice evening!! I myself is gonna catch up with even more OTH episodes!!! Love it! Kisses<3

✦ FRAMME ✦

In Val D'isere now and here is very sunny! I have the feeling it is gonna b a good week! :))

✦ HOLIDAAYYS ✦

Denna veckan har varit fullproppad med massa inlämningar. jag trodde ju att nu när Fiddler va över så skulle det bli chill och massa tid över, men inte sa inte. Massa inlämningsuppgifter så jag inte vet vad... Och sedan har jag drömt mardrömmar om ekonomin... Men nu är det ju iallafall så att jag skriker LOOOVV!!!!!!! Aaaahhhh !!snart beger jag mig till frankrike, typ om en timme eller så. Alltså borde jag skynda mig nu. Puss!!

✦ FIDDLER ON THE ROOF 3 ✦

Jo tredje showen jag också bra, trots att några hade haft mardrömmar om att det skulle bli katastrof och att vi skulle snubbla på scen och allt möjligt! Vi fick tillochmed komma ut på scenen i slutet och få applåder! Hihi :D dock stod jag långt bak så syntes inte så väl..

Nu är jag i sängen och försöker sova.. Men jag kan inte sova. För mycket tankar snurrar runt i huvudet och jag är alldeles överhettad. Någon som har något tips? Dels också för att det är måndag i morgon. En vecka kvar till lovet. Och nu är det välbehövt!!!
Gonatt!<3

✦FIDDLER ON THE ROOF 2 ✦

Wihoooo! Second play down now! Today went really good too. This morning I heard that there are 90 students involved and we wouldn't be able to make the play without one of them. I am one of them. There are 50 students on stage. I am one of them. I feel so proud? Hahaha.... :p a pic from just after:)

✦ FIDDLER ON THE ROOF 1 ✦

Nuuuu börjar vi om en halvtimme!!!! Jag är nervös:s och jag ska ändå bara ändra scenen! Fast ändå... tänk om jag snubblar pladask mitt på scen inför alla dessa människor, så som jag gjorde på repetitionen!

✦ WAITING ✦

Sitter i laungen och väntar på att klockan ska slå halv. Då börjar homeroom time, sedan matte som börjat kvart i. Smart att man glömt alla sakerna hemma till portfolion.... Jaja kolla på grannens papper och börja på nästa uppgift. Nu börjar nu, see you!

✦ VALENTINE ✦

Happy valentines daaayyy!!! <3
My valentine was one of my best friends today, who gave me a green cup cake. Thank you meggie:)) and to all of the all others who have wished my happy valentine today, I love you!!
I spent my whole valentine in school, and beat my record with holy 13.5 hours!!!! Tonight I have done backstage and just came home 30minutes ago.. Now it's time for sleepy time! My pillow needs me;) happy valentine again, lots of love!!

✦ STUDY TIME ✦

Nu kryper jag ner under filten in front of the fire place in the living room och pluggar franska. Wihoo...! It is really cold here... So some tea is being made. Oh gotta love tea<3 Cosy time:)

✦ 13 FEBRUARI ✦

Jo men så här har jag spenderat min dag/eftermiddag :D visst äro det snyggot?? Hehe.. Vi som är med i backstage och har hand om scenbyten måste också vara utklädda för att smälta in bland de andra:) problemet är bara att man lätt snubblar på kjolen när man går upp för trappor och bär bord hit och dit. Jaja, nu sitter jag och käkar skorpor. Jag är huuuungrig! Maten står på spisen och jag hoppas det blir klart snart! Yamyam!

✦ IN DRAMA ROOM ✦

Sitter just u i drama rummet och gör typ ingenting. De behöver oss backstage people inte än pa scenen... men snart sa! Jag skulle ha haft Theory of knowledge nu, men aja. Brevid mig sitter Jas och rättar sin läxa till idag da hon upptäckte att hon bara gjort hälften av vad hon skulle. Jaja, nu ska jag researcha lite universities!! see yaaa<3

✦ TIME FOR TEA? ✦

Always time for tea!! :D dessa kopparna fick jag i födelsedagspresent av farfar när jag fyllde år. Älskar dem!! <3

✦ MORSNING KORSNING ✦

Well haloo over there! Idag blir det en dag hemma istället för att jobba backstage då min hals är lite si och så. Då satsar jag hellre på vila upp mig så att det inte är värre i slutet på veckan då föreställningen är. Wihoo torsdag fredag lördag! Go go go!

Now: breakfast taaajjjmmm!! :D

✦ WINTER BALL ✦

Jo, nu är det 24 timmar sedan man var där inne på hotellet och hade det galet kul med vännerna. Winter ball is an event which ISL (my school) has every year. Cocktail klänning, perfekta håret ska fixas och balskor, heels to dance in which also needs to be so that you can't feel your feet at the end of the night cus their in such pain. Everything needs to be perfect for the night. Here are some photos from the dinner, from my mobile camera which went hot last night. I'll put up the taken ball photographies when they arrive <3

✦ ICE CREAM!!! ✦

I finish my long day with a sisternight, which includes ice creeaamm and movie with my siss. :)
Bisous! <3

✦ BACKSTAGE ✦

Heeeeej! Ett inlägg från en sjukt seg chey här! Det har verkligen varit insane på sistone, och jag har inte orkat bry mig alls..:( men jag ska bli bättre!

Nu har mitt backstage-ande dragit igång för fullt. Vi har hållit på till sent på kvällen och repeterat och grejat. Men vad är då backstage? Vad är det jag gör? Jo, jag är med i crew för props (rekvisita). Jag och kåmpis har gått på marknader och letat efter äldre prydnads saker som skulle passa in. På torsdag börjar föreställningarna och nu repeterar vi mest. The actors kör hela föreställnigen och vi i backstage crew-props fixar scen bytena. Där av har jag hållit till på skolan idag.

Det gick däremot extrem-segt idag för alla var så trötta efter gårdagens festande.. :) puss! Kommer fler inlägg ikväll! Jag lovar! höhö :pp <3

Bilden är från när vi precis började med backstage efter jul, och vi inte riktigt visste vad vi skulle göra. Vilket ledde till att vi hänge omkring i props room och kollade vad för rekvisita som fanns där:)

Rastar tankarna

Phu pömsig tjej här eller vad?
Eller just det, ordet pömsig får man inte säga av min kompis,
det betyder tydligen "sexuellt utmattad och barntrött", eller något sånt.
Men det är kanske det jag är? Eller inte. Eller jo, åh jag orkar inte.

Ögonlocken faller igen gång på gång och kroppen vill stänga affären för dagen och gå hem.
Men jag envisas om att hålla mig vaken, varför?
Det är något speciellt med att sitta uppe själv, mörkt i hela huset och bara låta tankarna flöda. Låta fingrarna dansa över tangenterna och bilda meningar med fina ord.
Det är på natten jag är som mest kreativast i mitt skrivande. Finner någon inspiration i det.
Egentligen skulle bara detta bli ett inlägg där det skulle stå att jag saknade en väldigt fin vän otroligt mycktet, men det blir aldrig som man tänkt sig. Så är det bara.
Som att det alltid ska finnas snö på julavslutningen, att man ska ha ett perfekt liv med inga problem,
att alltid vara glad och ibland lite ledsen. Men absolut inte känna av depression som tonåring? Hallå liksom?!
Eller att man ska leva ett vanligt svenssonliv, med underbara vänner runt sig och en pojkvän som bor max 10 minuter bort. Inte 3 timmar med tåg och inte heller att han ska var fyra sommrar äldre.
Det finns mycket som borde va på ett visst sätt, inom en viss ram för att vara "normal".
Men det är egentligen just så som det inte ska vara.
Alla individer ska vara med om en massa incidenter och forma sitt eget liv.
Ta emot motgångar och klara av att handskas med dem, men även glädjas åt framgångar.
Bilda vår egen lilla godispåse med favoritbitarna, men även låta de som alltid blir lämnade sist få hänga med.
Det är det som gör oss intressanta, att vi alla har olika godispåsar med olika karameller, både sura och söta.

Med detta säger jag god natt och önskar att få somna bredvid min bästa vän ikväll, som var sista punkten på dagens att-göra lista. puss ♥ /s.

 

RSS 2.0