✦ PLUGGA MED ROSA! ✦

Ja, med mitt lilla rosa kit kommer jag ganska långt för tillfället!(y biologi provet idag gick bra, så nu taggar vi om för ekonomi imorgon! Rosa gör livet lite roligare! Bisous!

✦ MY WEEKEND ✦

Denn helgen har jag spenderat uppe i Sverige:) I Lördags var det konfirmationsdags för min lilla kusinis Sofia, vilket innebar mycket firade, mat, snack, träffa alla kära släktingar igen och massa mera! Idag Måndag har vi haft det ledigt och skönt, vilket innebar massa plugg men även soool! Jag hann bränna mig lite tillochmed:/ Jag brukar nästan aldrig bränna mig men idag var det tydligen lite ändring på det. Hoppas er helg har varit mysig! Nu drar veckan igång igen imorgon.. bisous

 

✦ TO MAMA ✦

Happy Swedish mama's day yesterdaay! This is a pic of me and my mama:)

✦ OFFICIAL ✦

As some people already know, and it's start to spread now I feel like I have to wrote it here too. Though it is really hard to write, as it it's hard for me to accept it. This summer I'm moving back hone to Sweden, I'm gonna leave swiss. Sometimes I feel like it is exactly what I want because Sweden has always been my home. However lately I've started to accept that Swiss is my home and that it is where I am right now and that's where I have my life. There is not a single day anymore without missing people, both in Sweden and Switzerland. The fact that I'll leave Swiss and that I won't move back is scary. As well as I feel like a lost person in Sweden sometimes now days. In Swiss I have found my self as the Swedish girl, but in Sweden that doesn't work... I don't like talking about the move, i found it really hard. I just want people to know that, as well as I have to talk about it as I have to accept my future, which I'm both very happy for and sad. Bisous!<3

 

✦ GO SUECIA ✦

Solen är framme, härlig värme, nu kööör vi Sveriiggeee! Schweiz: vi ses på söndag<3 bisous!

✦ MAY 23RD ✦

Vädret har äntligen nu börjat bli bättre. Kollar man på prognoserna lär det bli fint i en hel vecka framöver så det är positivt. Det har ju regnat nu ett tag.. vilket alla är trött på. Jag har hört att det är så på våren i Schweiz, ena dagen är det strålande 30grader, nästa bara 20 och regn.. Men det ja vara mysigt det med:) igår när jag kom hem drog jag ut iden röda solstolen för stekning! Det tog fem minuter sedan kom lilla kissemissen och tyckte att hon också skulle vara med och trängde sig upp på den lilla plats som fanns över. Haha min lilla gullnos! Godnatt! Bisous

✦ BACK HOME ✦

Tjenaren!
Nu har jag kommit hem tillbaka till Lausanne igen efter två dagar hemma i Lund. Det har verkligen varit två mysiga dagar! I onsdags var jag och min syster Karolina på stan och hade några ärenden där. Bland annat skulle vi hälsa på en IB skola inne i Lund och prata med the coordinater där. Vi träffade både Hanna och Sofia på stan också. Sedan mötte vi upp Papi och så köpte jag min nya dator!! Detta är premiär inlägget just nu på den nya datorn!:D Onsdag- och torsdag kvällarna spenderade jag med J&J framför film och mys:) Det är tråkigt att jag bara hade två dagar hemma i Lund, för det blir väldigt stressigt och man hinner långt ifrån ens prata med alla! Men snart är det sommarlov och då ska jag hinna träffa alla myyyckeett!! hihi! Nu ska jag ta och fixa lite till med datorn och sedan blir det filmtajming! Bisous!

✦ WHO YOU ARE ✦

Right now this song is one of my favourites. I really like Jessie J as all of her songs has a strong and important message. Her texts are written very well and are really well developed. As a plus, this video is also very clear which makes a big effect. Love it!

✦ SÖNDAG ✦

Hejsvejs!! Trevlig söndag idag? Eller är det mest söndagsångest över att skolan drar igång igen imorgon? Jag har en del att plugga idag men gör verkligen allt för att slippa känner jag. Nu är jag på väg upp till plantskolan för att checka lite med mami! Bisous

✦ HOT PROBLEMS ✦

You just gotta love this haha!

✦ 29GRADER! ✦

Heeej! Igår kväll var jag och Jas nere i Lausannes hamn, från det att vi slutade skolan till klockan 21:) Det var hela 29 grader! Helt insane! Vi köpte glass, och sedan kom det en fågel och sket på mitt ben... tur att det var en liten fågel så det var inte så farligt! och visste ni att det faktiskt ger tur? ;) Senare blev vi hungriga och gick och köpte nachos på Migros, och när vi gick ut från affären såg vi att de hade satt upp karuseller en bit där ifrån! Vi bestämde oss för att dra dit, och där var en massa musik och grejer. Det var en kille också som vi mötte på ett övergågns ställe som kom fram till oss och sa: Bonjour madmoaselles! You look hot today!
Efter ett tag drog vi oss tillbaka till hamnen längs strandprommenaden, och det var riktigt mysigt! Träffade en massa upplädda turrister också haha, och där gick vi svettiga av solen! haha!
Idag regnar det... så  det är bara kring 15 grader ute. Det märks att regnet kyler ner rejält!



✦ TOO COOL FOR SCHOOL ✦

Hallooo! Today the weather prognose says 29degreesss!!!! Im just going a bit crazy about it! As my sister's friend as stayed at our house this whole week, and we have been dressed all the same in jeans all week so far, we are all wearing skirts today! Just wanted to tell her that its been really fun having her here! After school today me and Jas are planning to go down to town. Looking forward! Smiiiilee! bisous


✦ SOOOL ✦

Heeej! Och sorryy för jättedålig uppdatering de seanser dagarna! Aja baja på mig! Jag kan skriva lite imorgon om varför:) vädret ute är jättefint igen och jag vill bara ut och sola!!! Men plugget kallar.... Seea! Bosous

✦ MOOSSCITTOOOS ✦

Jag vet inte hur många nätter i rad nu som jag vaknat av att det lilla surrandet har kommit närmre och närmre. Irriterande? Och det är inga små myggbett som bildas heller, snarare gigantiska! Just nu är jag vaken och väntar på att det värsta ska gå över. Var tvungen att gå ut och lägga lite is då jag skakade av hur det kliade. Det var skönt med is men hjälper tror jag nog inte att det gör...
Bisous! Nu ska jag försöka sova igen!

✦ GRATTIS PAPI ✦

Jättestort grattis på födelsedagen Papii!! Jag hoppas du har haft en bra dag!! Puss<3

✦ COCKTAIL PARTY ✦

 

Ikväll är mamma och pappa på cocktail party. Jag hann ta en bild på dem innan de susade iväg i bilen. Åh ni är så fina. Jag älskar er! Hoppas verkligen ni har det kul ikväll!
Bisous

 

✦ INTERNATIONAL LUNCH ✦

Igår var det international lunch i skolan och jag tror aldrig jag har ätit så mycket i hela mitt liv! När vi ätit klart låg alla seriöst ner i gräset och glodde upp i himmeln. Ont i magen? svar: ja. geez mannen! Proppfull till max och jag trodde aldrig jag skulle kunna äta mer efter det! Här kommer bilder på mina tre omgångar mat:


Här är mat från alla delar av världen, Sverige, Danmark, Amerika, Spannien, Australien och massa mera! Stort kredit till P som gjorde Paellan! JAG ÄLSKADE DEN SJUKT MYCKET!!!


En andra ruda för att ta ännu mer från speciellt det asiatiska, svenska, danska, norska, amerikanska och spanska bordet!!


Så avslutar vi med engelska scones och voffla! Dock delade jag och kompis på denna sista tallriken och de må jag säga att jag är glad för! Jag hade aldrig fått i mig det! Men MUMS!



Bild på det svenska bordet, Hej mamma och de andra som är klädda i den svenska folkdräkten! Mycket fint hade ni gjort!


Avslutningsvis tog jag också en bild på skolgården. hehe. Där alla satt och åt. Fönsterna högst upp till höget där ni ser bakvänt '12 är the ib launge. Där hänger jag varje morgon när jag kommer till skolan. Det är mitt hemklassrum med stark lyx!  Eget kök och massa soffor har vi;) Fönsterna precis under har jag art och längst ner ligger köket :) Bisous!

✦ GOOD NIGHT ✦

Good night darlings! Tonight I've been studying biology and Swedish, and it feels like I'm getting on top of my work now. (or not...but more than before so that's good!) When I came home from school today the sun decided to join me for a while and I tanned for a bit. I so really wanna get a tan now! Being a swede in Switzerland makes you feel very pale haha.. :pp
See you! Bisous

✦ SUNDAY NIGHT ✦

Sunday night me, my sister, mum and dad went for a walk to the lake and found that the ice cream shop has opened! nutella - canella ice cream :))
Bisous

RSS 2.0