✦ WACKY HAIR & CLASH DAY ✦

Detta hade jag på mig igår:) gult linne, skrikrosa tights, blommiga midje shorts, vinröda lila höga strumpor, rosa converse, starkt lila scarfs, ett rött och ett blått långt halsband, turkosa örhängen, grön och rosa (starka färger) ögonskugga och håret uppsatt i två rufsiga pippilottor. Jag kände mig lite som hipppie? ååå vad kul det hade varit om jag fick gå klädd så här var dag! ÄLSKAR DET!

✦ STUDYING ✦

Studying economics and eating strawberries :D yummiiee!!

✦ ROLLING IN THE DEEP…BLUE ✦

Some more photos from today wiihoo!:) aarrrrrrrr!

✦ WACK WEEK ✦

Waaacckkyyy weeek has begun!! :D I must say it is the funniest week during the year. This is how the program for the rest of the week looks like:
Tuesday: Rolling in the deep… blue
Wednesday: wacky hair and clash day
Thursday: letter day "C"
Friday: secret theme!!!!

So today was Tuesday and we had do be anything under or above the sea. I was a pirate! I love when people really go all in for their costumes, it get so much more fun:D this is me right now, and I will put up more pictures later!

✦ MY WALLET! ✦

The happyness when the police called and they found my wallet! THANK GOD!!! im so happy right now I cant be still! :DD 

✦ SO FAR ✦

Just came home from running and now I am about to bounce into the shower. Today I've also done yoga after a tough day in school. It's almost summer outside today. It is over 20C and really bright! See u! :)

✦ SKIDDAG ✦

Drar ut i backen nu! Puss

✦ FAMILY TIME ✦

Tonight I had dinner and watched movie with my family. It was really nice. The dinner was really good and perfect. I feel like I have eaten for a whole week! Then the movie was very lame. We watched "melancholia", have u seen it? What did you think of it? :))
Gonatt!

✦ PICK POCKED ✦

Today I have spent my whole day in town, running around with Jasmine. It's been really fun. I bought a new bag for school (I needed a new bigger one for all my school books...), a new mascara and two pairs of shoes. I'll put up pictures of everything tomorrow. When I was just about to buy new sunglases....I got pock picked. :( so now I am missing my wallet and everything in it which was quite a lot of stuff. So this night I have been to the police, blocked all cards and etc. Thank you soo much to Jas who helped me talking French today in all shops we asked in. <3 this was how I looked today:)

✦ GOD MORGON ✦

Good morning all sunshineees!

✦ HUNGER GAMES ✦

Nu ska jag ta och nanna. Ikväll var jag, Meggie och Jas på bio inne i stan och såg hunger games. Jag måste säga att den faktiskt är en sjukt bra film. Jag har läst halva boken innan men fastnade när skolan började och kom inte vidare efteråt. Efter att jag läst boken brukar jag inte alls tycka om filmen, den bara förstör. Men jag måste säga att den va riktigt bra gjord!! Och mina fina vänner gjorde min kväll. Ni betyder sjukt mycket för mig, jag älskar er <3 (även om de inte kan läsa min svenska).
Imorgon ska jag och Jas ses inne i stan klockan 12, vi har mycket att snacka om, och jag har mycket jag behöver köpa som till exempel sommarskor och solisar. PUSS!

✦ NYA GRANNAR ✦

I torsdags morse upptäckte vi att vi har nu nya grannar. Detta är huset precis brevid vårat. Vad jag har hört så är ägaren till huset på sjukhus och gammal, och huset har stått tomt länge nu. Vem vet? De kan ju vara jättesnälla? Och dödskallen kanske bara är som skämt? Men jag måste säga att jag ändå blir rädd... sådan är jag. I mitt huvud förstorar jag sakerna och jag drömmde tillochmed mardrömmar i natt av det.. Ikväll hade de inflyttningsfest, fast jag gick inte dit.
Puss!

✦ REVIEWS ✦

Godmorgon!! Idag är det utvecklingssamtal som gäller, så därför är jag ledig nu på morgonen. Sedan kom vår bildlärare på att då kunde vi ju alla samlas i en minibuss och köra iväg till le chatt.... en annan skola... och titta på deras diploma exihibition som är idag. Så på det sättet ska jag spendera min sköna lediga eftermiddag-.- När vi kommer tillbaka därifrån så är det lagom att the art exhibition börjar på våran skola så jag kommer inte hem förräns efter åtta ikväll. På min lediga dag. Härligt. Precis så jag vill spendera den.

Igår kväll var det EMAN som gällde. Att leka med barnen från refugee centre. Det är alltid lika kul! Barnen är allt mellan 3år gamla till 10år. Igår bakade vi scones och äppelpaj, och sedan gick vi ut på reception's (förskolans) playground och hade race med trehjulingarna. Så klart fick jag den minsta lilla trehjulinen av alla, och det var den minsta jag någonsin sett! Riktigt mini var den. Jag kunde inte sätta upp mina fötter på tramporna det var störst omöjligt, och när jag försökte så välte jag... Så ja, jag kom sist. I vart enda race. Men det gör inget, för det var sjukt kul ändån!
När vi stack hem efteråt när vi städat undan lite, så tog jag och Jas bussen ner till stan och gick omkring lite, innan vi senare drog hem, och jag tog bussen hem till mig. När jag kom hem vid åtta så ringde kära Sara och vi snackade länge. Det var riktigt längesedan! Men så klart så funkade inte ljudet-.- som vanligt... Men riktigt trevligt var det iallafall! Saknar dig så<3

Nä nu ska jag ta och vända tillbaka huvudet till ekonomi boken... Imorgon har jag prov på Monopolistic Competition, Oligopoly and Price discrimination. Ohyaaa! Sedan har jag massa biologi också... TUR att  jag redan har gjort matten, annars hade jag varit screwd.
Puss hej! :D

✦ NEW AGE ✦
"If love was a word, I dont understand. As simple it sounds, four letters..."
"I'm walking away, from everything I, had. I need a room, with new colours."

I love this song so mucho right now, it goes on repeat and I listen to it over and over again. <3

✦ MARCH 16 ✦

Hiii:) No I am not happy today. I am still home cus my head is burning me. I just really want it to go away now. It has taken too much now. Thats all I want, so no more comment of that. The other thing I wanted to say was...this morning I understood, that who I was last year is probably never gonna disappare. For me that person is gone. But others seem to still think that I am her sometimes. Please don't? Thank you... <3

✦ MATH ✦

Math test tomorrow in differentiation... I must say math is probably the worst when you have migraine, but I am doing my best! Cu<3

✦ SOLSKEN ✦

Hejsan svejsan igen!! Idag är nog sista dagen jag är hemma för jag mår mycket bättre nu. Nu har jag åter igen energi, även om jag väldigt snabbt blir trött eller tappar tålamodet. Men så nu är det bara huvudverken och illamåendet som ska försvinna innan jag är helt pima!:D Nu ska jag snart gå ut och ta mig en runda i solskenet. Jag ju stängt in mig så länge i mörker nu ioch med migränen, att jag är alldelles ovan att få solen i ögonen. Det var över en vecka sedan nu!! Jag har bara varit ute när solen gått ner denna vecka. Detta påminner mig också att jag verkligen måste köpa nya solgöasögon SNART! För jag har inga... Tro det eller ej, men jag som förra året hade jättemånga i alla olika sorter, så lyckades dem gå sönder. Nej, nu ska jag ta och mova mitt ass utåt! Wish me luck! :pp POSS

✦ SOL ✦

Men tjenare! Strålande sol ute idag! Som visserligen gör att mina ögon får kisa och det hjälper inte migränen precis med stark sol Men härligt är det!! Tänk att det faktiskt snart är sommar? Då man kan gå i shorts och linne, och gå barfota i gräset. Jo, men jag längtar ju bara lite...! Väderprognoserna har redan ökat på sedan igår så att det ska bli hela tjugo grader i skuggan innan helgen är framme. Denna bilden var jag ute  och tog igår på palmen som står i trädgården. Att ha palmer utanför fönstret ökar ju såklart också på the summer feelings!!


✦ NORMALT SCHWEIZ ✦

Hejsan idag! Idag är en speciell dag i Schweiz så jag tänkte skriva lite om det. Eller, speciell och speciell..inte egentligen, men om man gämför med Sverige så är det kanske lite udda. Det är nämnligen så att var tredje vecka här, så ställer man ut massa gamla möbler och annat som man inte vill ha längre, bara ut på gatan. Helt random sedan så står det en hög med gamla saker. På morgonen kommer det lastbilar som plockat upp det och sedan skänker sakerna till sådana människor som behöver det. Detta innebär också att kvällen innan, alltså igår kväll, så är det massa mäniskor ute som går och kollarrunt vad för olika saker som slängs ut. Hittar man något som man vill återanvända så är det alltså bara att ta det. Schweizare är nämnligen ganska snåla. Igår kväll gick jag och mamma en runda upp till byn och tillbaka bara för att ta lite luft på kvällen, och det hjälper min migrän jättemycket. Och då mötte vi människor som var ute med sina sparkcyklar och en IKEA kasse för skattjaktsletande.

Idag är nog sista dagen jag är hemma från skolan. Jag har fortfarande kraftigt med migrän, men jag har mer energi nu än vad jag har haft de andra dagarna. Dessvärre tror jag grannarna dammsuger nu på morgonen, och det låter som en hel jordbävning. Jag hoppas inte det varar så länge för det kommer jag nog inte klara av. Okidoki, puss så länge!!

✦ SUMMER FEELINGS ✦

It's true, summer is actually getting closer now. Iiiiiiiiihhh!!!!:D almost 20degrees this week is amazing! Two and a half more weeks till Easter Break, its going to be awesome. I have so many plans.
Ahaha and this weekend the plans is to go skiing in Saas Fee... I really hope the snow will be good and not mushy....
Kisses

✦ TEA ✦

Kvällen avslutades med en knäckemacka men ost och att syster gjorde te:)) älskar min syrra mucho. Det va perfekt. Ett perfekt avslut på dagen. Vi ses imorgon och hoppas på en bättre dag!

✦ VILL INTE LÄNGRE ✦

Jag pallar inte ha migrän längre. Mamma misstänker att jag kan ha fått något annat virus också som bidrar, men vi vet inte. Jag fick det av stress iallafall och nu ser jag bara berget som byggs upp framför mig för att jag inte är i skolan. Jo men visst liskom, jag tror också migränen försvinner av det. Jag vill inte ha skitet längre. Bort, försvinn, UT! utegångsförbud... haha. Eller det blir kanske mer innegångsförbud? Den får inte ta sig in i mitt huvud längre. sseeess

✦ HOME ✦

Jag känner att mina inlägg har sett ut ungefär desamma de senaste dagarna. Det är för att jag inte gör så mycket. Idag är jag hemma från skolan, och migränen är nästan värre. Jag orkar inte ha skitet längre. Vill bara knyckla ihop det, ta det ut ur huvudet och slänga det i soptunnan i en hög lobb. fnjewnedj. Nu ska jag göra en kopp med varmt te, lägga i lite ingefära och hoppas det lindrar lite for the moment. Puss<3

✦ FORTSÄTTNING... ✦

Heej! Idag har jag mer eller mindre spenderat dagen i sängen, med några få rundor uppåt för att säga hej. Dessvärre har de varit misslyckade och slutat i trapporna ner igen, tillbaka till sängen. Idag fortsätter migränen, och migrän illamående har tillkommit lite. Det är inte så farligt, bara extremt jobbigt. Kroppen har energi och blrjar bli rastlös medans huvudet inte orkar göra någonting alls. Jag borde verkligen plugga och catcha upp lite, men det funkar inte. Kan inte koncentrera  mig alls. SoooFisen har läst för mig idag igen och jag har även haftlite kontakt med Hanna, Jenna och Jas.

Skidor på tv idag! Någon som följer det? Hur går det? Jag vet att mami och papi kollar men själv har jag ingen aning om hur det går. Hann bara se en liten sväng när jag var uppe på en av mina prommenader ;)

ses senare! puss

✦ STORY TELLING ✦

Snart så ska kåmpis SoooFisen tinga mig och läsa högt för mig. Hihi! Hon tyckte inte om att jag hade så tråkig och valde att stirra in i datorn. Vi får se vilken bok det är hon tänkt läsa i, men det bådar gått! Tror hon sa något om kärleksproblem aktigt typ:) det ska faktiskt bli väldigt mysigt. Har krupit ner under täcket och hoddietröjan är på liksom luvan på huvudet. C u !

✦ MIGRÄN ✦

Heeej !
Idag spenderar jag dagen i sängen och var gång jag rör mig så är migränen där och slår väggen i huvudet. Jag tittar på film, snackar lite med vänner, lyssnar på musik, och sen sover jag när allt blir för jobbigt så jag inte klarar det. Snälla migrän försvinn snart? Någon som har tips vad man kan göra för att lindra det? Tack<3

✦ 9TH OF MARCH ✦

Idag har jag migrän. Inte kul alls. Så jag spenderar dagen i soffan och nöjer mig med att titta ut på vädret. Soligt, varmt, ingen blåst... --> Jag vill uuuuut !
Ikväll blir det iallafall filmkväll för mig. Men innan det: tacos kväll med systrarna!!! Det ska bli mys:) ses!

✦ KONY 2012 ✦

Please watch this link<3 It does not work to put the video onto the page, but please press the link and watch it. It is touching... <3

http://s3.amazonaws.com/kony2012/kony-4.html

thank you, you are not gonna regret watching it <3
puss

✦ TILL PLUGGET ✦

På bussen nu på väg upp till skolan. Änsålänge kör vi fortfarande sidleds i dalen längs vattnet, men snart börjar klättringen uppåt. Visste ni att höjdskillnaden mellan där jag bor och skolan är ungefär 300meter?

I eftermiddag kommer jag hem vid 7, efter jag lekt med barnen på refugee center som också ska bli mitt service project denna terminen:) första gången jag är där idag, så vi får se hur det är. Hörde rykten om att vi ska baka pizza och sedan leka där ute i fina vädret. (hoppas jag!) här om dagen va det nästan 20grader medans det sedan kom snö i måndags. Snacka om temperatur change?? Jaja, det är iaf skin jackan som gäller nu! Puss hej!

✦ GOD EFTERMIDDAG ✦

Hemma i Lausanne igen!! kom hem ett på natten till Lördag. Lördag kväll was fest. Söndag idag och försöker plugga. Jo men sure baby det går bra. Försöker göra svenska nu men det är så många ord jag inte fattar så det får ingen mening.... referentiella, deiktiska, imperativ, polyfoni etc... Har öven snackat lite med kompisar innan idag :)

✦ RUDOLF SÄGER GONATT ✦

Nu ska jag ta och säga gonatt för dagen! Ikväll blev det myskväll i lägenheten och massa film och snackandes med SoooFisen :)) Nu kommer också sanningen fram. Sakta men säkert. Jag har bränt mig. Jag vette sjutton hur jag lyckas men det är sant. Hur klarar jag av att ta solkräm men ändå missa nästippen?? Nu ser jag iallafall ut som Rudolf med röda mulen vilket mina systrar har ganska kul åt... Men!!! Idominsalva hjälper mot allt! POSS<3

✦ AFTER A DAY ✦

Hemma från en lång dag i backen! Stod i liften imorse strax efter nio, och började med den bästa backen då den är bäst på morgonen. På eftermiddagen har den stått stekandes i solen och är ganska packad med folk. Nu på eftermiddagen sista backen hem hamnade vi rakt i en störtlopps tävlingsbacke. Mycket kul, fast den va ganska liten då det bar va absolut sista biten. Annars va det ganska ice mushy i backen idag.

✦ UT ✦

Drar ut i backen nuuu!! 12grader i dalen och 5grader på toppen. Blir nog att åka upp på glaciären för att få hyffsat bra snö. PUSS

RSS 2.0