✦ ON THE BUS ✦

Right now I am on the bus on my way to school with music in my ears! Mornings are always so stressful... I always have to run up the hill to the bus stop to not miss the bus. Some people always stare weirdly :p

I took a picture on my bag on the bus stop... Have a great day! See you! <3

✦ IPHONE APP!! ✦

Finallyyyyyyyy!!! It has been wanted for a long, long time and now its here! The blogg.se app for iPhone. Now I can promise you that I will blog more often than before, even days with school. Therefore I also hope to see you a lot in the future! ;) see yaa!

✦ TIME ✦

This is the first time this week I have got a little bit of time. Time to blog! I have had incredibly much homework this week, and not slept very much. But bow it is Thursday, tomorrow Friday and here I am! Blogging! Yeey! Most of all homework is done and I just have to spend a few hours tonight. But first: ONE TREE HILL! :D

Have a good afternoon! See you later ;)

✦ WAS GOING TO ✦

I was just going to make a blog, but then the whole world turned against me ♥

✦ PLUGG . . . ✦

Just nu sitter jag och pluggar men det går bara för segt, jag orkar verkligen inte -.- Och imorgon är det Måndag igen och skola igen. Ångest? Panik känslor? Check! ... Det ända positiva jag ser är att efter måndag blir det tisdag och veckan rullar på, då har ytterligare en vecka till gått och bara några ytterligare är kvar tills jag äntligen kommer och hälsar på i Sverige igen. Oj vad kul det ska bli, längtar så jag håller på att spricka.

POSS!

 


✦ HISS OR DISS? ✦

I just turned my hair into middle parting!
(is that really how you say it? I had to google translate it... but im not so sure... ?)





HISS OR DISS? pleas tell me!

Good night! ♥

✦ FÊTE DES VENDANGES!! ✦

HALLOOOOO!!! :D

Yesterday night was spent in the neighbor village Lutry, it is Fête des Vendanges - festival this week end! It was very fun but more and louder music would have been even better :p and maybe not as many old people would have been fun. "Yeey hey math teacher, how are you? Having a great time partying? Hocked any guys yet?" hahaha :s




Me before leaving for the festival!


Walking down the lake with J! :))

✦ AFTER A MESSY WEEK. ✦

Helluuu!! I have now decided to make a blog in english again! This is thanks to C! :D So Thank you a lot!

Yesterday was a pissy day.. I had a panick attack during school and yeah, not fun at all. But today I handed in the last papers with all the signatures on it, so now I am officially taking Biology instad of Physics! I had to explain for my physics teacher though, why I am not taking the subject anymore. Though time! But good practise I guess.. 

Well, Well, Today has been a good day :D Todays time table:
- Math
- CAS
- French
- Swedish!!!
- Art :D

I liked it alot,  but then tomorrow will be a harder day, and tonight I have had so much homework. But I made it. And I had time to blogg aswell! :D Now i am checking in onto my bed, sleep tight and dream about meee!! (not. hopefully :p)



HAPPY BIRTHDAY GRANMA! :D:D hope to see you soon ❤

✦ TRÖTTIS HÄR JA! ✦

Nu har det blivit dags för mig att släcka lampan för ikväll. Jag är verkligen genom trött nu i och med jag bara sova lite till och från fyra timmar i går natt. usch, aldrig igen snälla. Jag var bara så uppspeedad och massa inför idag, nervös är ett bra ord. Imorgon står det Bild, Fysik och Ekonomi på schemat och på morgon ska vi få utdelat sertifikat också från våra personal projects vi gjorde förra året i Y11 MYP. Jag valde att göra mitt på svenska så det ska väl ändån bli lite kul när de läser upp min rubrik imorgon, he he he.

Jag insåg också ikväll att för att jag ska kunna byta Fysiken mot Biologi måste jag ha en jäkla massa påskrifter från olika lärare. Jag som så gärna vill slippa fysiken imorgon, snälla? Mycket heldre tar jag biologi! Ochjag hoppas verkligen inte jag måste gå runt och samla in underskrifterna själv :S tänk bara vad jag ska säga till min käre fysiklärare: "Hejsan!! Jo det är så här att jag förstår verkligen ingenting på dina lektioner och jag känner mig bara dum och idiotförklarad hela tiden, samt att en massa panik rör  sig i huvudet. Därför ska jag nu gärna byta till ett annat ämne, kan du vara snäll att skriva på om att du håller med mig? :D" eeh? snälla låt mig få slippa den biten (typ)!!! Tack. jaja, Jag orkar verkligen inte tänka på det nu, utan nu ska jag bara sova. Jag är för trött. Gonatt på er!!



✦ TILLBAKA I SKOLBÄNKEN ✦

Har nu äntligen kommit hem från skolan, första dagen på en och en halv vecka. Vad ska jag säga liksom? ååå vad jag har saknat dig kära, kraaam! nej. Piss. Men! Nu har jag fixat så att jag troligen kommer byta från Fysik till Biologi. Från läraren jag inte fattar ett ord av vad han säger i och med att han är spanjor. Sväljer orden, pratar i 190, och sluddrar. Till en lärare som är helt fantastisk (säger mina hemliga källor). Hon verkar bra de gånger jag träffat henne och pratat med henne, det är tydligt och lugnt (betydligt stor skillnad i gämförelse åtminstone!). Nu är det alltså bara att hoppas på det bästa! Några fler fysik lektioner går jag iallafall inte på... att helt plötsligt känna tystnaden och ögonen stirrar mot mig. eeh? får man lov att svara "nej tack, jag föredrar att inte svara" det  hade jag mer än gärna svarat idag. 


jaja, nu ska jag försöka få huvudverkan att släppa innan vildingarna (familjen) kommer hem, och sedan har jag plenty med läxor att göra.






✦ TAHITI TE ✦

Plugg plugg plugg... jag orkar inte mera känns det som. Jag har gjort lite matte, och hit tills är det ett av talen som är rätt -.- Vad har egentligen hänt? Jag brukade ha lätt för matte men nu bara fattar jag inte, eller rättare sagt, jag fattar men sedan försvinner det ut igen efter några dagar. Jag har läst lite svenska, måste ha läst ett visst antal sidor i boken. Det är lättare att läsa boken, men man blir seg av att läsa för mycket. Nu är det iallafall dags för te pause! Idag blir det Tahiti te, det är nog ett av mina favortier tror jag. Vad har ni för favorit? :)) Jag kan behöva lite nya tips på olika varianter.







Kram!

✦ SEPTEMBER. 19 ✦

God Förmiddag alla! Jo nu har man vaknat upp ordentligt och snart är det dags för lunch! Änsålänge är vädret tråkigt. Vaknade upp till ösregn och kyla, det är nästan så man undrar om man är i Sverige? (I wish..) Jo men så gick det med att sitta ute på terassen och sola i bikini. Istället måste dagen tillbringas med att plugga. Öppnade kalendern och insåg att det är franska test imorgon...




Haha, lite kul måste man få ha! x)

Hur är vädret hemma förästen? Borde jag packa shorts när jag kommer om några veckor? :p

✦ SLEEPY TIME ✦

Nu blir det snart till att sova, ska bara slå en pling upp till Sverige till S, och sedan dricka lite kvälls te. Jag tycker att det är helt amazing hur en vänskap kan växa så mycket även om vi inte ses på månader, utan bara genom skypesamtal och mailande. Vi båda har haft ett tufft år och nu börjat ett andra som troligen kommer bli lika tufft men på annat sätt. Hur hade jag klarat mig utan allt peppande? Jag hoppas du tycker gumman att jag finns där lika mycket för dig som du finns för mig. ♥

Ikväll har jag satt på mig mina klackar och gått omkring hemma och övat lite, pappa bara skrattade åt mig. Om bara några måndader är det ju dags igen för vinterbalen, och då blir det minsann höga klackar som gäller! Förra året hade jag lite smått panik över detta (och ändån hade jag nog bara fem centimeters), hur skulle det gå att dansa? Jag som är så otroligt dålig på att gå i klackar över huvud taget... Men det löste sig tillslut och jag lyckades med att bara snubbla en gång i trapporna, och jag lyckades även springa några meter. Detta året blir det riktigt höga som gäller för min del, och jag vill att min gång ska sitta perfa!;) Där av så blir det mycket övning nu framöver! Jag har hört från vissa som säger att det nästan är lättare att gå i riktigt höga klackar än mittimellan, vad tycker ni? Håller ni med om det?



Nu ska jag ta och sova lite, klockan är kvart i tolv och även om jag inte ska upp i morgon iochmed att det är helgdag så är jag supertrött och mina ögonlock orkar snart inte hålla sig uppe x)

GONAATTISAR!

✦ CHOCOLATE CHIP COOKIES! ✦

Något av det första jag bakade när jag var mindre, var dessa små underverk. Dessvärre är degen lika god som kakorna och det är inte bra. Mina föräldrar, släkt och vänner älskar dem så jag gör dem alltid när det är kalas på gång! Idag fick jag och min sisi en inpuls om att vi var tvugna att baka tillsammans, och bestämde då oss för att göra dessa. Jag gjorde mest, hon assisterade och underhöll vilket är minst lika viktigt för annars tröttnar jag halvägs. Det blev altså bakning och musik på högsta volym! Sång blev det också, så så att man undrar hur hes man är imorgon men det får vi ta då.

Detta är mitt recept och det har jag alltid använt. Det kommer från en bok min mamma fick i födelsedagspresent för ett antal år sedan :))

3 3/4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 1/4 dl mjukt margarin
1 2/3 dl farinsocker
1/2 dl strösocker
1/2 tsk vaniljsocker
1 ägg
1 2/3 hackad mörk blockchoklad

Häll alla ingredienserna i en stor skål och arbeta ihop dem väl. Lägg bakplåtspapper på två plåtar. Klicka ut ungefär en matsked deg per kaka på plåtarna (ca 3x4 per plåt). Lämna gott om utrymme mellan kakorna. Grädda i 190 grader i 10-12 minuter, eller tills kakorna fått en gyllenbrun färg. Använd en stekspade och flytta försiktigt kakorna till ett bakgaller , där de får ligga och kallna.

Enligt receptet blir det 18 stycken, men jag får alltid många fler än så. Idag blev det 35 stycken :):)





Alla har ju sin egen lilla favorit specialitet, vilken är eran favvo cookie? :D

✦ SEPTEMBER 18 - SUNDAY ✦

Idag är det Söndag igen! Söndagar är riktiga helgdagar här. Ingenting har öppet, allt är stängt. Det är lite tråkigt tycker jag, för man kan inte åka in till stan och spendera tid. Söndagar här nere i Schweiz är till för att spenderas med familjen. Nu är det dessutom så att imorgon, Måndag så har kantonen Vaude som jag bor i extra helg dag, det är nämnligen "Fête des vendanges" så jag blir hemma.

Idag är jag skit trött, men jag pallar inte gå och sova. Det gjorde jag igår, jag vaknade på morgonen klockan nio, men sedan somnade jag tolv igen och vakna vid fyra. Haha.

puss!

✦ SEPTEMBRE 17 ✦

Godmorgon juice på er! Hittade denna vackra bild imorse på mig och R. Men oj vad söta vi är! hahaha ♥



♥ ANNECY -SEPT. 10. 2011 ♥

Bildvisning från Annecy - Fraaance förra helgen :))


När vi kom upp från Parkeringshuset, kom vi rakt upp i en motorcykel protest eller någonting Fullt av hojar var det iallafall och det gick ut på att låta så mycket som möjligt.






Här är två coola trehjuligar till motorcyklar


Meee :) i en skoaffär^^


Gamla sidan av stan, väldigt fint




Nya delar av stan



♡ VERBIER ♡

NU har jag kommit hem från en riktigt lyckad vecka i Verbier, en skidresort! Jag har varit där på skolresa i fem dagar. Det va som ett riktigt träningsläger må jag säga. Mountinbikig i bergen (Fyyyy vad mina händer och bak gör ont!), Via Ferrata -som är bergsklättring (väldigt extremt om jag får säga det själv :p), rock climbing, gigantiska sparkcyklar i nerförsbacke, mountin safety, bridgeswinging. Det kommer bilder senare :)) Kul har det iallafall varit!


✧ SPELAT SPEL ✧



Har spelat lite spel med mamma, pappsen och sissi :p Det va längesedan sist.

☂ 911 ☂

Några tankar idag blir också ängnade åt Amerika, the US, NewYork, World Trade Centre. Det är tio år sedan nu, och ruskigt läskigt. Det finns många filmer som handlar om just detta och jag har sett några av dem, det är sjukt sorgligt.



Varning för tårar video...

PUSS!

❤ GRATTIS SISSI! ❤

Idag vil jag passa på att säga ett stort grattis till min lilla sissi K!





HAAPPYY BIIRTTHHDAAAAY!! :D Hoppas du får en amazing dag i det fina vädret! Bilderna på henne fotade jag när vi var på solsemetser i Italien - Casteglione i somras.

♡ NATTSHORTS ♡

Dagen började som sagt väldigt bra, men sedan avslutades den på eftermiddagen åter i surpuppighet. Usch det är inte kul. Jag tror det är för att vi ska iväg med klassen nu i en vecka. Jag vill verkligen inte. Hade mycket heldre bara velat vara till och med i huset...

Idag i Anncy köpte jag ett par nya sovshorts! :D





Jag kunde inte motstå dem, de är bara helt ybersöta! Jag brukar normalt inte sova med byxor på, men ibland kan det faktiskt vara skönt. Tillexmpel när man har gäster som sover över, som man inte är van vid eller liknande :)) Jag är iaf nöjd med köpet! Nu ska jag sova, och försöka att inte somna sur - vakna sur som imorse. Men man vet aldrig, och imorgon (idag) så är det den 11September, och min sissis födelsedag.

GONAAAATTISAR!!

♡ 30 grader och sol ♡

Godmorgon juice på er alla! Somnar man på fredagskvällen som en surpuppa vaknar man på morgonen som en surpumpa. Inte bra, jaha :// Det blev iallafall bättre när jag gick upp, åt lite frukost och insåg när jag tittade ut genom alla fönstrena att vädret idag skulle bli riktigt najs! 30grader sol  närmare bestämt. Jag bestämde mig för att efter frukosten göra mig iordning för att sticka upp till banorna och träna lite. När jag kom hem rann svetten rikligt om mig, att träna i sådant hära väder, jao, då får man vara berädd på sådant. Grannen tyckte iallafall att jag såg ut att ha varit väldigt duktig (haha) när jag mötte henne i dörren och hon själv skulle ut och cykelträna en runda. Nu ska jag och familjen nog dra bort till Fraaaance - Annecy, för att njuta av det sommar väder som kommit tillbaka :))

POSS på er sålänge! Så hoppas jag att jag skriver senare :))

☠ PALLAR INTE. ☠

Jag orkar inte blogga just nu. Igår va en superbra dag, och jag har bilder osm jag vill visa. Men idag har det verkligen varit ett rent hevete. Om det inte varit för att min franska lärare bestämt sig för att hitta på ngt kul med lektionen idag, så had ejag varit helt knäckt och legat på sängen och bölat nu. Jag är nära till det fortfarande, men inte lika. Fysiken är inte att tänka på. Dit går jag aldrig mera igen.

Vi ses kanske ikväll. POSS

❆ SEPTEMBRE 07. ❆

Nu ska jag snart sätta mig och göra lite läxor inför morgondagen. usch. Jag känner verkligen inte för det.. Jag fattar inte att det bara är onsdag och jag va verkligen confused imorse på bussen över detta. Hur kan jag vara så utmattad, trött och det är bara onsdag? Jag trodde först att det var lördag men så insåg jag att nej det va det inte... jag va ju på skolbussen hallå? men fredag? Senare inser jag att det är onsdag och inte mer än halva veckan har gått. Meeeh??!! Ikväll måste jag verkligen försöka få mig to sleep earlier.. annars kommer jag sotta halvdöd om inte mera på lektionerna. Sista lektionen idag var verkligen hemsk och jag hängde inte med på mycket!

Dagen har annars bara bestått av tre lektioner:
-Art
-Physics
-Economics

Art är skitkul verkligen! Men....sen kommer vi till de andra två och dagen är mer än förstörd.

♡ HUR SKA JAG KLARA DETTA? ♡

Nu ska jag snart ta och sova... ska bara plugga klart det sista. Idag har jag banne mig inte gjort något annat än att plugga, plugga och åter plugga.. tog en kort pause då jag åt dinner, och sen åt jag lite marängswish nu ikväll med sis för att fira hennes 8års dag!

Usch...fem dagar har gått och jag har brutit ihop säkert fler än så. Hur f*******n ska IBdp gå? ett år eller, ganska så exakt 300dagar kvar. Vi får väl se ://

GONAAATT!!:D

☀ GRATTIS SIS! ☀

Idag måste jag också passa på att säga ett stort GRATTIS till min lillasyster E!! Idag fyloler hon åtta år och det ska firas med tårta och presenter senare ikväll!:D

GRATTIS PÅ DIG din lilla bus!



❤ TÅR FÖR TÅR ❤

Idag har varit en pissdag.
-IB session
-Math
-French
-Economics
-Physics

Okej, om jag ska va ärlig... Matte är ändå helt okej, men jag känner mig bara så himmla urkass. Franska är också okej, men det är så himmla mycket nytt hela tiden och vi går frammpt i 190! Jag hinner seriöst inte med, och detta sk avara nybörjare! Vissa i min klass har läst franska i fyra år redan och det är meningen att vi alla ska komma ifatt och mer. Economics är också okej, men lite svårt...ändån intressat och jag har en svensk lärare så engelskan hålls nere på en nivå som inte allt för svår iallafall. Sedan kommer vi till fysiken. USCH FY NEJ GRAAHHHH ALDRIG HEM... massa ord påppar upp. Språket som går i 190 (läraren är spanjor) och sedan avslutar han varje ord med bara bubbel som inte går ihop? Fysik var redan svårt som det var innan. Vi gjorde ett experiment islutet av lektionen. Innan vi gick hem sa han: Är det grönt och luddigt så är det biologi. Är det explosioner så har ni hamnat i kemi. Är det något som inte funkar så välkommen till fysiken. Njaaa, vårt experiment idag funkade inte. (och vi skulle ändån bara värma vatten! Men vattnet blev snarare kallare än varmare.. lyckat asså!)

Jag kom ändån hem med ett hyffsat humör, gick ner till den plats jag sitter på nu och skulle börja plugga lite. Idag måste jag få gjort bild, economics, svenska, och lite franska. Men så satte jag mig på platsen jag nu sitter. På min stol framför skrivbordet och satte på datorn. Gick in på face book för att kolla läget och såg att min söta lilla kusin lagt upp en länk till ett logginlägg. Jag klickade in och började läsa. Hon hade skrivit som sin bror och mina tårar bara forsar ner för kinderna för tillfället. Jag har seriöst inga ord. Jag vet hur jobbigt jag hade det, och vad som fortfarande snurrar runt i mitt huvud dag ut och dag in. Jag kommer aldrig kunna föreställa mig hur hon har det. Vilket gör att fler tårar kommer. Jag älskar dig min lilla kusin, och jag finns alltid där för dig <3 Glöm aldrig det!

✧ PLUGGAR.... ✧

Ikväll har jag pluggat precis hela kvällen... Först ToK, Franska, och nu bild.... tro det eller ej, men bild är ett tufft ämne! Mycket som måste hinnas med, planeras, fixas, och researchas innan nästa lekton.


Jag är väldigt koncentrerad... (lotsas vara iallafall!)


Tjenare i stugan!!


Japp, så här ser min artbook ut! Här sätter jag in nästan allt jag gör, iallafall processen till det! Alltså: Här utvecklar jag mitt slutliga arbete/bit

✦ SKOLVÄGEN ✦

Idag har varit en helt ok dag i skolan. Visst har det varit de tuffa studerna även idag, men ämnena på Måndagar är ganska bra med Bild, Svenska och ToK. ToK kommer bli riktigt läskigt språkmässigt, men jag har pratat med den nya läraren så han vet nu om att jag inte alltid förstår till 100% så det känns bra. Svenska och bild är ämnen jag känner mig trygg med, och med att det är på svenska i Svenskan och min bildlärare är bara underbar!!:D

Efter skolan började yogan för första gången! Jag måste säga att jag faktiskt var tvungen att knipa igen rejält där ett tag för att inte börja skratta när vi satt med bena ikors, händerna formade till cirklar på knäna, blunda och sammtidgt låta: ommmmmmm! (hahah!) Det var kul iallafall och jag lär bli vigare av det, på samma sätt som jag kommer ha ont i hela kroppen imorgon när jag vaknar. När jag mamma hämtade mig senare bestämde jag mig för att fota lite då och då hela vägen hem så att ni får se min skolväg, liksom hur det ser ut en vanlig dag i Schweiz. (Tagna med telefonen)


Att sparka sparkcykel här är vädigt vanligt...


...även för äldre damer.


Utanför stan...och det är väldigt mycket bilar som är ute och kör så här dags på dagen.


I backarna skymtar man hela tiden en massa berg och vatten från sjön


Nästan hemma nu...bara lite mer backer neråt då vi bor ganska nära vattnet. Snacka om att man får lock för öronen varje dag när man kör i backarna -.-


HEMMAAA!! Nu väntas pluggandet...


☆ KLAR FÖR KVÄLLEN ☆

SÅ!! Nu har jag äntligen gjort klart all läxa tills imorgon och är klar med matten tills på Tisdag. YESS! Jag hade bildläxa till imorgon, att måla fem snabba självporträtt ... Det måste jag säga är jättesvårt! Att sitta och titta på sig själv och bedömma. haha! Men såhär blev det:



Ser ni att det är jag? Jag vet inte hur likt det blev men, haha! Det var faktiskt kul iaf. :)) (för att vara läxa)

Nu ska jag snart sova, skola tidigt imorgon... så detta blir det sista för ikväll.

❤ MIN FAVORIT VÄGG ❤

I mina små pauser, som jag måste ta när jag pluggar, har jag pysslat med att skriva ut fler bilder på friendsen! Så nu har jag klippt och satt upp alla på väggen tillsammans med dem som jag redan hade sen innan :))





hihi! Puss på er, jag saknar er! hörs senare !

✧ MITT RUM ✧

Här kommer två bilder på hur mitt rum ser ut nu, efter att jag har spenderat halva dagen åt att möblera om det :)) jag är nöjd.





Jag har också hunnit med att vinka av pappsen som stack tillbaka till Sverige igen, och sedan har jag pluggat matte. Nu väntar bildläxa och franska -.-. Varför kan jag inte bara följa med pappa till Sverige? Han är ju ändån där så ofta...

☀ NY MÖBLERAT ☀

Tjeeeenare idag! :D

Nu har jag möblerat om på mitt rum och blev jättenöjd (y) Jag får lägga upp bilder på det sedan! Nu ska jag äntligen få lite nyt perspektiv på vardagen, och se väggarna från ett annat håll ett tag. Rummet blev faktiskt som nytt, så jag hoppas slippa de gamla tankarna från förra året när allt var hemskt. Istället så får nya minnen sätta sig, och även om de kan vara minst lika hemska så blir det inte dubbelt upp iallafall. Just nu är jag på ett redigt gött humör och lyssnar på musik, favvo låten som poppat upp nu är: Count on me - Bruno Mars <3

Nu måste jag gå upp och äta lite lunch, jag hörde något om tidig middag vid halv fyra istället för lunch, men min mage klarar inte mer nu x). Den kurrar ikapp med regnet som precis började ösa ner. Igår åskade det faktiskt, nästan så att det skrämde livet ur mig, haha! Nä, men när helt plötsligt himmlen lystes upp så blev jag lite paff :p Det var jag inte berädd på liksom. Annars älskar jag när det åskar, det är sjukt mysigt :))

MAAAAAT! Vi höres;D



✮ TIME TO SLEEP? ✮

Ikväll har inte hänt mycket... Men jag snackade en lång stund med S på skype, och jag chattade lite med E, jisses vad jag saknar dem.. <3
Jag såg filmen Black Swan med mamma och pappa, och poppade poppisar. Hur kommer det sig att det alltid är jag som äter upp den större delan av skålen? höhö.... inte bra, inte bra.
Jag tog också lite nya bilder på mig själv, i försök till att hitta en ny profilbild på facebook, min gamla inte var så bra. Här är några av de alla jag tog :))









Nu blir det dags att sova lite. Så att jag inte är alltför trött imorgon. Jag saknar Sverige sjukt mycket för tillfället. Jag har varit så nära på att boka flyg hem imorgon, har kollat upp så det finns lediga platser och pris och allt. Det skulle kunna funka, och jag vill så hemskt gärna. Ändån är det någonting som blockerar mig från att faktiskt göra det.. Jag vet att det inte skulle kunna funka :// Men jävligt lockande är det. Lika som att skolan på Måndag inte alls är det. Snälla take me away from here, bara jag slipper gå dit på måndag..

Imorgon ska jag försöka möblera om lite på mitt rum, för att försöka få lite annat att tänka på. För att se ett nytt perspektiv lite och inte bara stirra in i de väggar som jag gjorde när jag mådde som sämst förra året. Sedan måste jag plugga lite också..

Puss och Gonattisar <3 <3




✦ CRISSIER ✦

Igårkväll somnade jag 23, imorse vaknade jag 11 ..... vad ska jag säga? det är inte varje dag man får sova 12timmar! Jag skyller iaf på att mina tre skoldagar har varit väldigt jobbiga.

Idag stack jag, mamma och pappa till Crissier och handlade presenter till mina sissis! Kan dessvärre inte säga vad jag köpte, för de läser bloggen ibland och ganska ofta x)





Haha, jag hade verkligen ingen aning om vad jag skulle ta på mig imorse, så ingen kommenar om det. Och för det andra, jag var sjukt trött och seg när bilderna togs så mina miner kommer därefter xD

ses sen !

☆ TRÖTT ☆

ingen fattar, ingen vill fatta... fast när jag tänker efter hade inte jag velat fatta jag heller...

poss och gonatt från mig

✯ SEPTEMBRE 02 ✯

Dagen idag vill jag väl helst inte kommentera... det har bara varit sjukt jobbiga lektioner hela dagen lång. Jag vill seriöst bara hem. Jag fattade inte ett ord av den 80minuters fysik lektionen vi hade, och jag kommer aldrig klara av matten heller för de ska tydligen stressa igenom allt. USCH OCH FY och snälla ta mig här ifrån! Jag vill bara kasta mig på ett flyg hem utan retur biljett :( pls? År sjukt trött nu också, tre dagar i skolan och jag är redan halvdöd. Hur ska en hel vecka då gå? Och flera veckor efter varandra? :s Nu ska jag snart gå upp till Tvn och slappa/halvsova framför en film tror jag.

Har också fått en enorm träningsverk i skinkorna... hahaha (:p) någon som är villig för massage? nej. tack. jag klarar mig utan det. Meeeh! Det är jobbigt.

Mitt bästa från idag: Jag ställde mina skor vid trappan ner till mitt rum när jag kom idag. Detta gör att jag nu inte får något besök ner för att det luktar verkligen hemskt i trappan. Alla levande varelser som försöker ta sig ner springer iväg igen så fort de kan innan de svimmar.



❤ WATCH THIS ❤



❤ BYE N' GOODNIGHT ❤

Dagen idag har gått bättre.
Schemat idag:
-samling i IB lounge
-IB information i cafeterian
-CAS, första lektionen i det ever - vilket inebar utdelning av saker och allmän information
-recess, apple time!!!
-Svenska, denna underbara lektion när man faktiskt förstår allt som sägs!
-Art
-studdy period

Alltså ganska chill dag. Imorgon är det däremot dags för Fysik och Ekonomi igen, snälla kom och hjälp mig?:s När jag kom hem så gick jag ut och gick en sväng, för att gå av mig allt dumt i huvudet. Och såklart följde musiken på högsta med mig i sällskap. Nu är mina ögonlock snart i nivå med fötterna och jag orkar inte hålla dem uppe längre. Alltså ska jag ta och sova lite snart när jag druckit upp mitt te. Och när jag har gått igenom franska läxan en gång till -.- Morgondagen får vi ta imorgon, och helst inte alls... det är iaf fredag. Please mommy take me away from here !://

BYE!

☂ DAG TVÅ ☂

kom just ut från duschen. Allt jag vill göra är att sätta mig i ett hörn, med en filt över huvudet, musik i öronen på högsta volym och bara försvinna...

My tummy hurts,
mommy I wanna go home..

RSS 2.0