✦ PÅ BUSSEN ✦

Jag måste säga att det är lite läskigt att sitta i mitten längst bak när inte bältet heller funkar. Inser att om vi skulle bromsa så har jag en lång väg jag kan ramla. Men det är just nu ganska mycket trafik och lite kaosartat så vi kör riktigt långsamt.
Just nu finns det bara en sak jag kan hålla i huvudet: Sverige har lov. Hej säger jag till skolan!
Ses!



✦ DRÖMMARE ✦

När jag va på muren och drömde mig bort :p det va så fint med de gula vinfälten och diset över ljusblåa sjön x))

 





✦ HÖST ✦

Just nu sitter jag uppe på muren igen och tar det lugnt. Det va längesedan jag va här sist, typ i somras, tredje veckan på sommarlovet tror jag. Egentligen borde jag sitta hemma och plugga men jag blev så irriterad. På mamma och pappa. Förvånade? Arrgghhhh! Pappa tycker inte han kan lita tillräckligt på mig att jag ansvar om skolarbetet.. Nehe tack för den. Är det det jag får för att jag kämpar som jag gör så kan det lika gärna va. Isåfall orkar jag inte med det. Min förkylning sitter fortfarande kvar och jag vaknade upp med jätteont i halsen :/ All energi är inte på plats idag heller... Här kommer iaf tre bilder som visar på att det är höst nu. Även om det idag nästan känns som sommar i solen. Det är 17grader och bara lite dis utöver sjön.
POSS






✦ KULIGT ✦

Shoooo!! bara en rolig sak jag came a cross när jag kollade igenom senaste inlägget, inlägget nedan. Spana in mina ögonbryn! hahahahahaha!! Det fick iallafall mig att skratta, här när jag sitter ensam och kollar film. :p

SES!
image description

✦ BURLESQUE ✦

Då vart det kväller igen då ja. Du anar inte så mycket jag vill gå ut, men jag borde inte. Det vore inte så smart. Vi får väl se vad som vinner i slutändan antar jag, hjärnan eller själen;) Jaja, nu har jag precis titta klart på filmen Burlesque med Christina Aguilera. Riktigt bra asså! Se den om du inte gjort det förut, för jag har inga ord! Nnog den bästa filmen hitills jag sett. (ni som känner mig vet att det är en så stor katalauge, men ändåååå!!) Nu när jag sitter här själv och har lite tråkigt kunde jag inte motstå lite egobilder :p ENJOYYY!!








Känner att jag va tvungen att avsluta med en iallafall någulunda normal bild, fast det kanske bara gör den värre på mig? hahaha! VI SES! ha en bra kväll!
image description

✦ Oktober 29 ✦

Duscha, sminka sig, dansa, sjunga, S i luren = bästa morgonen här nere på södrare breddgrader. jag snackade med Fisen i timmar och det är så najs, hon får mig alltid att må så mycket bättre. Nu har jag städat igenom hela rummet också, fast det ser fortfarande hemskt ut... Helt plötsligt tog all energi slut och nu sitter jag i min fåtölj, bloggar och stirrar rakt ut i luften. Tror jag ska ta och se en film och äta av godiset som blev över förra fredagen. Vi ses!

✦ SÖMNEN KALLAR ÅTER ✦

Nu är det snart krypa till kojs som gäller. Måste tänka på att jag faktiskt varit sjuk nu i en och en halv vecka, sängliggandes i fyra dagar. Nä, ikväll blir det inget mer kul än så. Jag har iallafall hunnit snacka av mig både lite här och var med an massa goa folk! Här kommer två bilder från när s va här över en helg och va nere och åt glass vid hamnen. Kallt som sööören va det men gott också! :D saknar dig otroligt!! Puss!






✦ LE WEEKEND ✦

Då va man hemma för helg då! Snart är det en vecka sedan jag lämnade Sverige. Saknar det väldigt. På denna bilden kan man se min nya haircut också. Okej kanske inte världens bästa bild på det för jag har uppsatt i hårnålar men jaja :p
Vi ses! Nu ska jag tagga helg!

 

✦ FRISKFÖRKLARAD! ✦

Då har man varit tillbaka i skolan idag då! Och har haft inte mer eller mindre än tre prov. Ekonomi, franska och matte. Jag tror jag failade dem alla -.- de va skitsvåra och jag kan inte heller påstå att jag pluggade så vändans inför dem. Iochmed att jag va sjuk igår orkade jag verkligen inte.
Jaja, här kommer lite bilder från toa besöket på lunchrasten när jag och J hade lite kul (hahaha) !



 




✦ BERGOCHDALBANA ✦

Just nu ligger jag på golvet och skriver. När jag tar Alvedon känns allt som vanligt för en stund och jag orkar med. När det går ur mig försvinner all motivation till att plugga ens lite för när jag försöker kommer något annat emellan. Jag orkar bara ligga här på mattan på golvet och inte göra någonting. Knappt tänka. min energi åker berg och dal bana i takt med att jag käkar Alvedon. Vilket jag inte kan göra för mycket.
Puss.

✦ OCTOBER. 26 ✦

jaha! idag mår man bättre men har fortfarande varit sängliggande hela dagen.. Men jag har orkat plugga lite! och inte sovit hela dagen i sträck! Till mat åt jag pasta :)) only  (y 

GNATT!

image description

✦ BRASA ✦

Har nu flyttat upp till soffan i vardagsrummet framför brasan. Ligger här med filten över mig, headphonesen i öronen och planerar julveckorna med mina päron :))

✦ HÖST ✦

Jo men då va man tillbaka i ett konstigt schschsch land igen då. Förlåt att jag varit lite seg på bloggen höhö.. Ganska mycket. Det är nämligen så att jag gått å blett sjuk :/ min håller på att ta kål på mig och blandat med febern och hängighet är jag för tillfället sängliggandes med Alvedon. Se sista dagarna i Sverige va helt awesome! Fredagskväll blev det bio med J, J, F, F, H och S :)) vi missade bussen hem och fick vänta en timme på nästa.. Hem till mig joinade F, H, J och S. Sov över gjorde J och S. Inte sov jag mycket den natten inte...

Min lördagkväll spenderades ute i en miniby på landet, dags för fyrtioårsfest! (tack och lov inte min egen) det va mycket trevligt och mycket folk. Söndagen flög vi hem och jag va helt slut, ovanpå allt träffade jag en från klassen som åkte med samma flight. Trevligt, men mindre trevligt att han skulle se mig så slut och sovandes på planet.

Igår, måndag... back in school... Efter ett höstlov. Yey! Det va faktiskt okej att va tillbaka i skolan men när jag senare kom hem va jag än en gång slutkörd. Det va yoga på eftermiddagen och jag kom hem vid sju, fortsatte med pluggandet till sent. Idag har jag alltså fått vara hemma för halsen, febern och hängighet. Sovit nästan hela dagen och mått skit. Jag orkar inte göra något. Jag måste försöka plugga lite men det är svårt.. Jag får inget gjort.

Här kommer tre bilder från Sverige som piggar upp lite. Detta ljuva land där man ser horisonten!!! Im in love! <3 saknar!

 

 








✦ NAPPY TIME ✦

Nu blir det OTH och manna-frutti (y :D lite vila så här på lunchen, för att kurera mig och ta igen lite sömn :))

✦ FRISSAN FIXAD ✦

Jo men då sitter man och väntar på bussen igen då. Som inte går förrens om 50minuter -.- nu har jag varit inne hos frissan och klippt mig. Nöjd nöjd! Ni får se en bild senare när jag är hemma. Längderna har reducerats drastiskt men det är fortfarande långt. Luggen har taggats upp också.
Nä, nu ska jag ta och dra mig bort mot den andra stationen där bussen går ifrån. Men tyvärr finns det inget internet där borta så det är roligare att sitta här och ödsla tid.
Ses snaaart!!

✦ DAGEN I ETT NÖTSKAL ✦

Idag vaknade jag upp ännu en dag för att ta bussen till katte med H! Dessvärre gick jag upp en timme tidigt för att duscha och fick därför bara gå och lägga mig igen. Iväg till katte for jag med H klockan åtta och hälsade på ytterligare dag på ib. Taaaackkk!! Efter skolan gick jag och M till Espresso House för att fika och snacka. H ringde för att joina, tjihooo! Och på även hittade hon en lite lost J som fick följa med. klockan halv 6 fick jag powerwalka bort till bollhuset för att säga hej till mina kära friidrottsvänner och tränare. Snacka om att jag saknar er! Under tio minuter blev det mycket snack, skratt och kramar innan jag var tvungen att powerwalka tillbaka till centralen för att ta bussen hem med M och H. Väl hemme blev det snabbt att äta några mackor innan jag tog bussen hem till S för att ha myyssskväll med matte. Vägen dit med bussen blev mycket speciell och jag va så arg!! Jag fick chansa vart jag skulle gå av någonstans i och med att det var mörkt ute och det stod inte vilket stopp som var nästa. Jag tryckte på stopp men nähe!! Det sket bussen i!! Jag fick glatt ta å kliva av en hållplats för sent. Arg? Snacka om! Jag hade inte den blekaste om var jag va. Snabbt ringa S och fråga åt vilket håll jag skulle börja gå åt. Efter en stund kom hon mötandes på moppen och vi åkte tillbaka sista biten. Så jävla sur va jag. Nästa gång skriker jag nog "stopp" istället för att trycka. Så ser vi om det funkar bättre.

Nu är jag hemma igen och ska snart ta och sova. Gonatt på er!

✦ ISL - K ✦

Just nu sitter jag och pluggar lite economics innan jag ska ta och dricka te följt av sova. Idag har jag varit med H på ISL-K. Det har varit mycket roligt och jag ska dit imorgon också. Imorgon ska jag däremot ha med mig lite mer plugg att göra, för jag börjar känna stressen för nästa vecka när skolan drar igång igen. De två närmsta veckorna har jag prov i exakt alla ämnena. tjihooo! Ovanpå allt har jag gått och dratt på mig en förkylinging också. Eller, den har inte brutit ut helt än, men jag kan känna det lite i halsen och på min röst hittills. Jag går och proppar alla möjliga (not, bara riktiga,ordentliga, lagliga;) ) piller för att reducera det hela.

Jag har iallafall alltså haft en helt awesome dag! Tro det eller ej men det va kul att vara där, och det är stor skillnad på Lund och Lausanne. När jag skulle hem fick jag sällskap av J och hans kompis, mycket trevligt. Även om vi gick vilse ett tag (hehehe) så lyckades jag tillslut leda oss rätt till bussen. Tyvärr missade jag den precis, men då fick jag socialisera mig en hel kvart extra med grabbsen! :D Trevligt trevligt. Däremot blev mamma lite sur på mig och med att jag skulle hem och passa min lillasyrra.. :s jaja, det löste sig tillslut och så sen blev jag inte! Väl hemma fick jag ett sms av S, där det stid att hon var påväg hem till mig och att jag skulle sätta igång och börja göra lite mat sålänge. Jaja, det va bara att ta på sig förklädet (not) och leka hemmafru sammtidigt som jag dasade till musiken på högsta volym! :D Senare bakade vi kladdkaka också och pluggade lite. Det blev en bra kväll tillslut.

image description
På stan i Tisdags :))

Tjingeliiiinngg!!

image description

✦ LUND ✦

Jaha, då va man hemma igen efter en awesome dag!!
Jag vaknade titdigt (klockan åtta) imorse av min veckarklocka. Jag klädde på mig och sminkade mig, gick ner i köket och gjorde en rostad macka med kokt ägg och rödbets-sallad. Yummiii! Sedan blev snabba ner till bussen och in till Lund för att möta upp L! Flera timmar spenderade vi på stan, och hade det suuupermysigt och roligt i ösregnet och rugget! När hon åkte hem för att plugga vid tretiden så slautade S skolan och jag gick för att möta henne. Några snabba inköp på stan igen och vidare till träning! Asså det är helt sinnessjukt vad jag älskar att träna där. Platsen, folket, tränaren, jag ♥ det. Helt underbart.

Nu är jag hemma igen och helt slut. Känner att en förkylning är påväg, och det vill jag verkligen inte! Jag kurerar mig med extra vitaminer, strepsils, några naturtabletter som jag fick rekomenderade och en massa skratt och härliga människor ♥

JAG ÄLSKAR LUND!!

image description

✦ LOOOOV!! ✦

Äntligen loooovvvvv!!! Yeeeaaahhsss! :D
Just nu är jag tillbaka i Sverige igen, och jag har haft en helt amazing tid hittills. Jag landade i Sverige vid nio tiden i fredags och bara en liten stund senare va huset fullt av de bästa tjejerna! En riktig tjejkväll blev det. Morgonen efter va det bara fyra tjejer kvar och vi hade mysmys frulle! Senare kom J och sällskapade mig hela dagen lång. Faktiskt, så va det J som ringde och väckte mig på morgonen, och en av de sista som sa gonatt till mig. Den sista va S, iom att jag sov hemma hos henne efter vi haft Gossip Girl kväll :)) imorse blev det upp tidigt och hem, för att senare leka städtant och städa igenom hela huset!

Pusss!!

 


Det va kallt att vänta på tåget i bara linne... jag som ville det skulle va sommar... :(( Därav att jag dansar på perrongen!

✦ hemma ✦

För första gången känner jag mig faktiskt hemma här nere på de lite södrare breddgraderna. Cool känsla :p

Nu har vi loooooovvvv!!!!!! Aah vad det känns gött alltså! Halvägs till jul :D imorgon blir det Sverige för min del.

Nä nu ska jag ta och sova. Har precis kommit hem från stan där jag partajat runt med J :))
Kraaam!

image description

✦ CATCH UP ✦

Längesedan? hmm... Jag har skrivit inlägg denna veckan men min mobil laggar lite för tillfället med blogg appen. Jag vet inte vad som hänt men någonting är det i alla fall. Jag hoppas att det fixar sig snart iochmed att jag knappt hinner vara inne på datorn längre.. ://

POSS!

image description
En bild på mig och Fisen förra helgen när vi va ute och festa loss :p Shit vad jag saknar dig! Vi hade verkligen grymt kul de få dagar vi hade. Det blev party party varje kväll, i pauserna stå fram för spegeln och öva dans moves till musik på högsta voulym och hårfönen som mikrofån! Det blev också lite pluggande och en mysig verre promenad i regnet ner till sjön och käka italiensk glass :) Snacka om kalla fingrar sen (haha) Vi ses i övermorgon igen gumman!
image description

✦ SOFIA ✦

AND SOFIA HAS ARRIVEEEDDDD!!!!

I cant believe she is actually here. I can see her in fron of me? or, not now cus she is taking a shower but... Now two freaking amazing nights and days are just about to turn to a right now :D see youu!

image description

✦ TEXT GOES MISSING? ✦

Texten försvann tydligen i förra inlägget -.- men en sammanfattning säger att dagen idag är lite jobbig, för jag bara tunga lektioner. Men!! Esset anländer i Schweiz om bara några timmar, och efter skolan får jag träffa henne! Jag måste också då verkligen anstränga mig för att inte skrika högt i den knäpptysta korridoren! :p
Puss hej från en mycket galen....

✦ GALEEEEEEN? ✦

✦ STÖR EJ ✦

Just nu pluggar jag svenska, skriver en uppsats om en bok hehe. Kul. Musiken är förstås på högsta volym och jag kan inte råför att jag ibland bara mååååste upp och dansa med, och sjunga lite :D sånt gör ändån livet lättare!

✦ MYGG ✦

Ännu en dag har rullat igång på sitt vanliga stressiga vis. Jag hoppas verkligen jag fått med mig allt för dagen, för jag pallar inte med mer. Känns som om mungiporna hänger nere vid fötterna för jag är så trött, ingen energi.

Ovanpå allt så har vi kommit in i årstiden då man inte kan sova ordentligt heller. Det är nog nu på hösten då man behöver som mest sömn men så kommer de envetna myggorna och surrar. Bzzzzzzzz ! Usch! Vet inte hur många gånger jag vaknat i natt vid alla olika tider, och inte heller hur många jekla myggbett jag har över allt heller.

Puss!!

✦ EVERY DAY'S TIME TABLE ✦

Just nu känns livet som bar stress... På morgonen när man vaknar snabbt in i duschen. Kladda på med sminket slänga i sig frukosten så man får ont i magen. Springa upp till bussen i ballerina skor, ta trapporna i två steg. Inse att man kan se bussen komma och att man måste springa ännu snabbare över övergångställena för att ens ha en chans.
Väl i skolan är det hyfsat lugnt, för utom när man får reda på en stoooor assignment som ska vara inne bara någon dag senare, eller när man får frågan och inte kan svara för man bara har inte fattat och inte kan. Vilket händer allt för ofta -.- bkfdyvxgkb engelska :@ tycker jag ibland! Men sen finns det då när jag bara älskar språket också, och kan babbla på hur mycket som helst.
Hem från skolan, stressa stressa stressa! Kommer jag hinna ha tid för mig själv idag? Didnt think so. Läxa läxa halvgjort klart. Hmm..? Sova några få timmar innan det är upp igen och fortsätta vidare. Det är måndag kväll.

Nu ska jag sova för att senare vakna upp imorgon bitti och inse att en ny dag börjat om. Matteprov imorgon och jag är bara fööör trött. Har pluggat till det men sen försvann all energi.
Gonatt!

✦ SLAPPEDA E BRA ATT HA ✦

Det har gått lite dåligt med bloggen idag känner jag. Idag har jag pluggat lite, snackat i tele med människor, sedan ikväll har jag gått en promenad med mammisen :))

Till lunch blev det kycklingsallad, det var väldigt mumsigt, men lite senare tog vi igen våra nyttigheter med lite cheescake! Jag har haft en riktigt skön slappedag, men är väldigt slut nu och ska snart dra mig till sängs. Slappat hela dagen och är fortfarande trött, lyckat ! :D haha... Jag känner att jag börjar få slut på ord nu, vi ses PUSS!





image description

✦ WORKING -DOES IT EVER END? ✦

Soon time to sleep maybe? Tonight we had danish guest visiting us. Nice nice. Even though I did not know them, because they were firends of my sister. I watched a movie which was very nice, and a very long time ago. People actually complain about that I am so bad at watching movies, I nerver know which movie they are talking about. Now I am up working, doing homework for the rest of the week. I feel I am going to fail, and it will end up with that I have done the homework for Monday, but nothing else, just as usual. No, this week is going to be a change! I have to do lots of homework this week end so I can have some time of my own in the week. Otherwise I won't make it til Friday.. Doing work at saturday night is actually kind of cosy, if you have nothing else better to do. Just working in front of the computer, eating sweish candy ♥ and drinking tea :))  

But now my eye lids are all the way down companying my feet, so I am sctually going to bed soon. Good night everybody! Have a good night!



image description

✦ NY INKÖPT ✦

new top :D new neckless, and new earrings (a)







POSS
image description

✦ LAUSANNE ✦

Saturdaaaay! = some hours in town :)) see you later!

✦ LIVET I SKOLAN ✦

Today I will write my goodnight blog in swedish, for you who are very desperate (haha!) to read it in english, please use google translate :p Jag tänkte bara berätta lite om livet och sådant iochmed att många tankar har kommit upp idag, för så mycket har hänt nu när vi börjar komma in i terminen men förtfarande är det många nya som också fortfarande känner sig extremt nya. Fast än att jag har varit på skolan i mer än ett år nu känner jag mig just extremt ny. Hur är det då för de nya som kom i år? Visst, allting är sjukt mycket bättre i år och jag känner mig mer hemma, jag känner mer folk här nere, och bättre. Men fortfarande. Igår när jag satt i matsalen och åt och skrattade tillsammans med J, så kom kuratorn emot mig med snabba behärskade steg. Erika jag behöver din hjälp! Det är tydligen en ny svensk tjej som är några år yngre än mig, ny på skolan för i år och känner en otrolig hem längtan. Jag kan säga att det är inte alls lätt att komma direkt från Sverige till en internationell skola, all in english. Jag kände starkt igen mig i hennes situation, och många minnen spelades upp i bakhuvudet från förra året. Nu ska jag iallafall prata med den här tjejen och det ser jag som en stor ära. Jag önskar att någon hade kommit och pratat med mig innan jag hann må som värst, men så blev det inte. Saken är den, att människorna som går på vår skola har ju arbetat med engelskan sedan de var små, eller iallafall yngre, och de vet inte riktigt hur det är längre att vara helt ny rakt igenom. Först ut idag hade jag Ekonomi. Jag kände mig som en.... barnunge? Nu är det så att min Ekonomi lärare är ursprungligen svensk och pratar med en svensk dialekt vilket får mig att känna mig hemma, och jag trivs väldigt bra i klassen. Men. Idag skulle vi jobba med frågor där man ska välja svar. Vi jobbade två och två. Till en början tyckte jag att det va svårt men jag kom in i det och det blev lättare, så jag hängde med. Sedan bytte vi frågepapper från "köparnas" perspektiv till "säljarnas" perspektiv (typ) och det blev bara helt förvirarande. Inte nog med alla ord och meningar som inte hängde ihop i huvudet på mig för jag aldrig hört den här sortens ord, eller sammansättningar. Sedan var jag tvungen att tänka extremt mycket för att få det att gå ihop, tänka ut vilket håll på ekonomi kurvan det skulle gå, vilken sorts kurva mm... Jag arbetade tillsammans med en kille som hjälpte mig att förstå allt bättre och så, men det funkade helt enkelt inte. Han gjorde det på ett sätt så att jag verkligen kände mig som en barnunge som inte fattar någonting och är helt dum i huvudet. Får man hem längtan till Sverige då? "jaaaaa" :// Så var min dag nästan så gott som förstörd och jag kände mig allmänt svag för resten av dagen. Jag hatar det verkligen. Att känna mig svag, dum, liten, inte fattar. usch!? Det måste ni väl ändån hålla med mig om? Inne på sista lektionen, franskan, så var det en annan tjej som blev tårögd då läraren började fråga lite om livet, hur det funkade i skolan, om vi trivdes, och om vi sov tillräckligt. Det är sådant man helst inte vill prata om i skolan, för det är svaga punkter som får en att bryta ihop. Man vill prata om det, men på samma gång inte. Man behöver någon som pratar med en, hjälper en, men snälla inte inne på letion inför alla klasskompisarna och när man har nästa lektion precis efter! Förra året fick jag själv gå in på toan, sitta där ett par minuter bara för att få ögonen att inte vara fullt så röda, svullna och banka... De minuterna när man är där, precis då, då vill man bara försvinna därifårn, från allt, krypa ner under täcket och gömma sig hemma. HEMMA. Nu ska jag ta och sova lite. Jag måste orka upp tidigt imorgon för att hinna med mamma in till Lausanne på morgonen, och sendan hem och sätta mig och plugga... har mycket att göra innan den här helgen är över. Gonaaatt!! :D
RSS 2.0