✦ NOV. 29. 2011 ✦

Idag..... Har jag bara haft tre lektioner. Matte, franska och econ. Från klockan 11 har jag bara haft en singel period ekonomi men jag va tvungen att stanna till halv sex i och med Lucia övning och efter det stannade jag och målade i art. Kyligt värre! Jag ääälskar att stanna och måla! :D min målning sjuke varit klar i måndags och det trodde jag att jag var. Tills vi upptäckte stora fel i bilden! Ögat satt nästan fyra centimeter fel och kanten på ansiktet måste flyttas in. Detta fel berodde på att när jag projecterade den riktiga bilden va färgerna så lika så jag såg ingenting! Nu är det iallafall på bättringsväg och jag ändrar alla toner i hela bilden också :pp hihi! Från ljust till mörkt! Läskigt är det men kul! :D

Den ena bilden är från när jag satt och pluggade på study area när jag inte hade lektion. Satt där med S och N :)) alla pluggade matte. Just nu är matten ganska lätt men jag antar att det drar på snart för hela terminen har varit sjuuukt jobbig i matte. Bara nya grejer som man inte känner igen och ett tempo som tåget !!
Den andra bilden är från min och lilla Js toarast på lunchen :))
Puss!



✦ 1:a ADVENT ✦

Jo nu är det dags för mig att krypa till kojs. Klockan är ALLDELES för mycket och jag har suttit uppe och pluggat....

Silken fin första advent måste jag säga. Julstämmning? Inte alls :( har pluggat hela kvällen och i eftermiddags tog jag en joggingtur i strålande sol och varmt väder! Nästan så jag skulle tagit shorts, det hade varit coolt och så kallt hade det inte varit! Min sis blev stucken av ett bi i fredags. Det är sant. Och idag har vi hittat fem döda bin lite överallt i huset på golven. Och ett i taket i bilen, och ett flög omkring mig när jag gick ut utanför mitt rum imorse. Jisses lixom? Första advent, tshirt väder, och bin? Jo gott folk. Snart är det jul!

✦ DAGENS PASS ✦

Jah men då va dagens träningspass avklarat! :D nu blir det hopp in i duschen med lite swiss radio på franska hehe!

Sedan ska jag försöka avklara dagens plugg och efter vill jag, och ska jag förhoppningsvis ha tid med lite första advent firande!
Tjenixxenn!! (y

✦ HARRY POTTER ✦

Ikväll blir det första delen av sista filmen: Harry Potter -myyss! Till och med lilla Tossissan ville vara med och titta, och kröp ihop under en av fåtöjlpallarna hehe (?). Mysigt såg det ut att vara iallafall! <3

Jag räknade faktiskt ut att det va precis ett år sedan på dagen jag såg den sist! Sista helgen i november, lördagskvällen. Det va när jag va i Stockholm fyra dagar med svenskan. Tidigt på torsdagskvällen, förra året, flög vi upp och landade i ett snökaotiskt Arlanda. Tillsammans gick vi på både lilla och stora Dramaten, såg lilla sjöjungfrun på förpremiären och sen Inferno som verkligen va någon att fundera över, lite halvkonstig va den allt men ändå rolig. Vi va på två museum och vandrade en kort sväng i Gamlastan på julmarknaden innan vi frös öronen av oss och gick in för att värma oss med varmchoklad. Lördagskvällen blev det mysbrallorna på och halka iväg till bion för att se den nyutkomna Harry Potter! Slutet gott, allting gott! På söndagen kom
Taxin tidigt och hämtade oss och det va dags att åka tillbaka till Schweiz igen för att på måndagen vara tillbaka i skolbänken igen.

✦ NEW DESIGN ✦

Nyyy design på bloggen!! Vad tyckes?? Ris och ros tack som man sa när man gick på mellanstadiet :pp

✦ LÖRDAGSMORGON ✦



Här sitter jag denna morgon och fixar med bloggen! Jag vaknade tidigt i morse och det har varit ganska chill hitills. I eftermiddag blir det en tur till julmarknaden med lilla J. Puss på er!

✦ MARCHE NOËL ✦

Today after school and after that I stayed in artroom til later, I met up with my mum and sis in town and we had a cosy little walk together around the Christmas market.






the catwalk






image description

✦ MÅLA SENT ✦

Såå, nu äntligen sitter jag utanför skolan och väntar på att bussen ska komma! Nu ska jag ner på stan en stund för att möta upp mammsen och gå omkring på julmarknaden (!!!!! :D) lite innan vi ska hem :))

Idag satt jag kvar i art room liksom i torsdag med oljefärg upp över armbågarna och överallt. Min mobils nya färg är vit :// det va bara jag och städerskorna kvar hehe.. Det va läskigt men mysigt på samma gång. Mörkt ute, tyst, och där sitter man mitt i alltihop och målar. Jag älskar att sitta kvar å måla efter skolan, typ det ända avkopplande jag hinner med. Dock får det gärna och brukar faktiskt vara nåågon mer, typ två till är lagom som det va i tors. Där va faktiskt andra elever på andra ställen på skolan, typ de som ska ha nästa skådespeleri osv. Men nu kommer bussen!! Vi synes!

image description

✦ X-MAS FEELINGS ✦

All Christmas lights are up now in town and it smells just like christmas! Nu inväntas bara snön och kylan så blir det riktigt mys mys!
Pleeaaas christmas hurry up a little bit? (a :D I can't wait! Haha I feel like a little child again :pp







✦ DEAR SUNDAY... ✦

Now it's time for me to shut all lights.. And crawl up in my big amazing beauty bed ;);) hahaha!! Okk, but goodnight!
Sunday sunday sunday.. Why do you exist? Or I guess it's lucky you do or Saturday would have the Sunday feeling. I have been studying a lot today.. :// I have Swedish iop (swe: muntlig) for 10 minutes tomorrow and it will be recorded.. :pp

Goodnight from tired guurrll!

✦ PHOTOSHOTS ;D ✦

hehe, goodnight then..
I had some fun taking lots of picture before I went out tonight :pp Here are some:








I tele... stör ej ;)

image description

✦ SVENSKT PÅ HÖGSTA ✦

We are a true swedish family! :pp





Nice combination of swedish and french !



Open and discoveerrr!! :D

En dörrkrans!!

Tjenixxen idag!

AND WE DID IT AGAAAIIIINNN!

Årets första pepparkaka a la Ikeaa!


Vi är en svensk familjj! :D


Tack för mig..
image description

✦ I FOUND FROGS ✦

I found more froggies!! :D love yooouu! <3

 



✦ I <3 FROGS ✦

Yesterday parent teacher conference day so I spent an hour walking around talking to each teacher for five minutes each. I also had to talk to the IB dp coordinator. I was really nervous but I guess it was finee! So tired when u came home though haha!

Today we have the day off and I really have to study... Swedish oral tomorrow, lots of math and french...

I took the time to take pics of all my sweeties who makes my days lighter ;) don't even try to count them (!!!! :@ ) cus they are not just a number, they are all special :pp (I hope I didnt miss one, but I kinda have a feeling i did :s )

Have fun today! Kisses and hugs from me! :*

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description


image description

image description

image description

image description

 

 

 

✦ MORSNING ✦

Vaknade precis upp från gårdagens festande.. ABC party va det :)) jag ligger fortfarande i sängen helt död.. :p lyckat va det iaf! Även polisen kom två ggr.. Men joo man får ju egentligen inte gå på toa efter 22 för det väsnas för mycket så lite otroligt är det ju att man kan ha fest till seeeent?

 


✦ SATURDAY AFTERNOON ✦

Sitter och pluggar och fixar lite med kvällens outfit på ABC party. Alltså, man får ha allt utom kläder på sig ;) det ser lite knas ut änsålänge men vi kommer va tuffast ikväll asså! Hahaha

 

✦ GONATT DAX ✦

Nu blir det till att dra mig till kojs igen! Idag har mina ögon seriöst hängt nere vid fötterna av trötthet.

OCH nu till dagens TIPS!!! Jag orkar verkligen inte platta luggen på mornarna! Jag är bara så sick på det! Men om jag inte gör det har jag en en 80-tals lugg som står rett ut... Så nu kom jag alltså på att man kan ju sova med mössa!! :D så vaknar man upp med luggen platt som en pannkaka :p (förhoppningsvis x)) nu säger jag gonatt och tack för mig ikväll!! Seee uuu!! <3

 



✦ ICE-CREAM N' REPORT CARDS ✦

Tjaaaa!! Frreeedaaaggg!!!
Imorse kom våra predicted grades ut... Alla öppnade sina direkt för att kolla men själv var jag för rädd. jag ville inte veta detta hemska :s J sa att näää hon kunde inte heller för om något ämne skulle vara under förväntningar va hennes dag körd. Därför bestämde vi att efter skolan blir det buss ner till stan, stooor glass och öppna kuverten. Inne i affären fick vi stå och skramla ihop alla våra mynt för att det skulle räcka och nu har jag bara några cent kvar...typ 20? Tssss! Sen när vi väl öppnade dem insåg vi att vi inte hade några skedar -.- mycket börda för detta lilla. J fick gå in på en smoothy bar och fråga efter gratis plastskedar och tro det eller ej men det gick på första försöket! Sen va det till att hitta en liten bänk och riva upp pappret. Det va svårt, jobbigt, svett och tårar. Nej så farligt va det inte och vi gjorde lite för stor grej av det. Skrämde upp varann. Men det va ändå första omdömmet, intrycket vi har gjort so far lixom. Sedan satt vi där på bänken i en timme, pregade glass! Och kallt som sööören va det också!! "i can't feel my ass anymore!!" och "I'm having a small break from the ice-cream, I'm just too full!" va bara några av våra repliker.






✦ ART PROJECT ✦

I måndags blev jag klar med mitt art project!! :D Det va jobbigt, och skapade mång jobbiga stunder men jaja, nu är jag klar! Har fått mycket beröm för den, men själv är jag dock lite tveksam... jag vet inte riktigt? Jag blev iallafall nöjd med halsduken! Jag hade verkligen ingen aning om hur jag skulle måla den och såg det bara som ett svart hål framför mig. När jag senare skulle börja måla böev jag lite rädd! Hur sjuuuttton ska jag göra detta?!?! Menmen, im happy! det är coolt när det är lite mellan sådar. hmmm.. svårt att förklara, men när man inte vill att det ska vara heelt accurate, men ändå på ett ungefär liksom? jaja shittaasammee! Här kommer tre bilder under processen :p









image description

✦ DASS FOTOSHOTTAR! ✦

Hahaha, Jag ÄÄÄÄLLSKARR mina och J's toa raster efter lunchen! När vi ställer oss framför vars en spegel och foto bombar! Silket liv assåå.. kan bara tänka mig om någon någongång skulle komma in för att de faktiskt behöver gå på dass, och där står vi gapskrattandes med mobilerna i högsta hugg vid speglarna! hahhaha! Kul är det iallafall och det behövs en vanlig lunch en skoldag! Detta är en bild från idag!



image description

✦ MYCKET ✦

Skrev precis ett långt inlägg men det försvann... Sitter iaf nu på bussen och veckan är helt sinnes sjuk! Menmen man tar väl sig igenom. Tisdag idag. Taggar fredag som in H!!
Vi höres av!! pOSS

✦ SOUP-POPULAIRE ✦

Hela morgonen från åtta har jag stått å sålt survival kits på gatan i stan med en kompis. Fem franc! För en morot, potatis, lök, purjolök och en kryddmix. Jag måste säga att mitt franska uttal förbättrats! Men jisses vad svårt det va när ens franska ordförråd inte är så starkt.. Jag hade iaf J där som hjälpte mig när folket började snacka på om allt mellan himmel och jord. Vi sålde hyfsat mycket tyckte jag :)) och det va kul att se folks reaktioner. Vissa ignorerar en totalt, vissa blir sura, vissa glada, vissa iallafall lotsas vara intresserade och andra är det faktiskt. Vi sålde för en foundation MERÈSOFIA om jag inte minns fel och vårt område var soup-populaire. Soup-populaire delar ut mat till hungriga människor som inte kan fixa själva. De hjälper prostituerade och hemlösa genom att samla in pengar, i sin tur genom att sälja saker och donationer. Vi sålde alltså detta kittet som skulle symbolisera basen till en soppa.

Vädret va riktigt kallt och ruggigt! Speciellt för fingrarna. En kompis gick och köpte te till oss som vi kunde värma oss med. Härligt! Efteråt gick vi en stund på stan och åt en liten macka för vi va så hungriga. Inne på hm blev vi utskällda för att vi fotade oss i spegeln...

 



image description

✦ KVÄLL ✦

Nu tar vi kväll efter timmars pluggande. Men innan jag ska ta och dejta kudden igen blir det te och fruktsallad (y
Kraaam! <3

✦ HAPPY LATE HALLOWEEN ✦

Jag vet att det va i måndags men... Bilder va iallafall tagna då! Jag har haft sjukt mycket denna veckan så förlåt för den dåliga uppdateringen :/








RSS 2.0