✦ NEW BLOG ✦

hiiii!! No blogs here lately? Due to many randome things I had to change blog portal, but check out my new blog at: http://erika.wamsler.se/
The blog is so far under "reparation" lol, but I'am trying to catch up with it and I hope that the design and all the functions will be finished sooon! :)
(as you may have noticed, the blog name is also so much easier to remember now! at least for people that knows me as it is my name) I really hope to see you there!! See yaaouu! Bisous!

✦ ECONOMICS ✦

Tittar ni på fotbollen ikväll? Vem hejar man på, Ryssland eller Poland? Det gör inte jag för jag pluggar Economics, men jag har det på framför mig och hör alla som hejar på för fulla muggar! Det är ett fint sällskap när man sitter här med alla economics böckerna uppslagna omkring sig tillsammans med alla notes och papper, häften och det viktigaste: artikeln!

Idag har jag fått tillbaka tre exams. En toppen bra, skiiitnöjd! Och två som var rent katastrof. Det dumma var att jag var skitnöjd med dem innan jag fick tillbaka resultaten, då blev det platt fall. Snacka om depp här asså. Känns som om alla exams bara kommer vara så nu, för alla kändes bra och okej, men det kommer sluta i rent skit:( Jag antar att det är en sådan dag idag kanske. När det känns som allt bara går upp och ner. För mycket tankar om att flytta till Sverige också. åååhhh!! Klart jag vill flytta hem jättemycket men liksom, neeejjjjj:( Jag vill inte alls... Det är jättejobbigt när folk börjar prata om det.
Okej, nu måste jag tillbaka till economics... bisous!

✦ FOOTBALL GAME! ✦

Writing my economics macro commentary in front of the football game. Sweden agains Ukraine, goo sweeedennn! Haha, usually I am not that into football at all (last year I remember I didn't whatch a single game) but this year I'm so into it! Lets just hope for the best that I actually get something done with econ! :) Otherwise this has been a chill day, nothing special happened, and I didn't get any emans back yet. When I came home from school I had some sister-time with my shisha:) bisous!

 

✦ EXAMS: OVER&DONE ✦

Exams är över, och det är snart helgen också. Som tur är så verkar denna veckan vara hyffsat lätt, och det ända jag har än så länge är (dock ett stort arbete..) macro economics commentary draft. Denna helgen har jag mest sett film, skulle inte förvåna mig om jag sett fem stycken (Jag som aldrig ser film vanligtvis!!!!) I Lördags var jag i stan med Jas i fleeeera timmar! Och vi avsluade kvällen nere i hamnen och med en promenad genom parken, upp till stan igen. På kvällen var jag och åt med mama, pappa och Milan:)

 

Alla exams gick över förväntan, och jag är riktigt nöjd. Hela detta året har jag i stort sätt failat alla min economics test, men i fredags morse avslutade jag min exam week med uppsats och matte-papper som jag blev riktigt nörjd med! Jag taggar verkligen för att få tillbaka det, vilket jag annars mest brukar frukta (haha). Efteråt gick jag ut från lokalen och var riktigt glad så jag inte kunde stå still, och ut i detta vräkande regnväder. 30minuters promenad till buseen... och det rann ner för näsan som ett vattenfall. Mina byxor var som en våtdräckt och efter 40 minuters buss kom jag hem och mamma var tvungen att hjälpa mig ta av dem. Allt smink försvann, och håret lockade sig. Detta blev resultatet: Bisous!

 

✦ MODENA ✦

Igår var det ännu en jordbävning i Modena Italien.. Den senaste månaden har det nu vairt 20stycken, och alla kraftiga. Båda mina föräldrar har jobbat mycket i Modena, och vi har ofta varit där på semester och känner en del folk där. Snacka om ont i magen typ.. Sedan att min kompis har massa släkt precis itanför i området gör att det blir starkt.. Det är obehagligt, och jag tycker att det är dags för jordbävningarna att sluta nu. :(
bisous!

✦ EXAM: 3DAYS LEFT ✦

Idag har matte stått på schemat hela dagen. Började i morse med papper1 och nu i eftermiddags har jag gjort papper2. Jag tror det gick helt okej, så jag hoppas bara på det bästa nu. Visst läste jag vissa tal och bara "whaattaaafuuuckkk??" och vissa tal fick också lite konstiga udda svar, menmen, det kanske var meningen? Jag håller iallafall bara tummarna nu! Imorgon kör vi på franska!

 

I lunch pausen drog jag och Jas ner till stan, upp till parken och fikade lite. Vi åt vara medtagna mackor, mumsade på kex och fruktbitar. Hann även med att halvslumra lite, och gå igenom lite mer matte innan det blev till att skynda bort till bussen igen. När vi väl väntade på bussen var den 7minuter sen, så himla trisst?! Och vi som redan hade det lite tidspressat fick lite småpanik. När väl bussen sedan kom körde den jättelångsamt, och nästan uppe på skolan stannade han bussen, sträckte bak huvudet och sa "nu får alla vara vänliga att stiga av bussen för jag vänder tillbaka nu. Ni får gå till nästa hållplats och så kommer den andra 22an alldelles strax!" Snacka om att vi hade panik nu? Såg framför oss ur vi skulle få springa allt vad vi kunde hela vägen upp till exam hall för att inte kommma försent. Och just den dagen det var matte... Men det kanske var bra också, det fick våra hjärnor att tänka på något annat än matte ett tag. Det slutade iallafall med att vi hann dit i tid. bisous!


 

✦ EXAM: 4DAYS LEFT ✦

First day of my exam week is ovvveerr!! On the time table today it was Biology and Swedish. Bio Paper1 and Swedish went good, Bio paper2 was not.. Oh well, im happy anyways, though its been a really though day. Today im studdying for math tomorrow... both paper1 and 2 and Im not that exicted about it hehe.. If you are having troubble with a unit, just type in on youtube "ib math sl (and the unit)" and you get it explained to you very well again. Works for me:)

Thinking of this new pp on facebook, what do you think? I feel like i need a change:) bisous!

✦ REDIGT SVENSK ✦

Svenska mackor, svensk musik i öronen, svenska lappade framför mig och halvsovandes i en av de tio sofforna i the ib launge. Då taggar vi svenska exxaaamm!

✦ HOME ✦

ibland vill jag flytta hem till Sverige, ruskigt mycket. Men samtidigt vill jag aldrig tillbaka. Jag är så himla rädd. Kan inte tiden bara stanna så jag kan få ha tanken kvar i huvudet en litten stund till?

 

✦ PLUGGPLUGGPLUGG ✦

Ikväll är min shisha iväg på avslutningsfirande med några vänner, trots att det är en hel månad kvar tills vi slutar. Jag fick iallafall locka hennes hår, och det blev jättefint:) min lilla söting! Älskar dig min lilla shisha! Själv sitter jag hemma och pluggar. På måndag börjar exam week! Bisous:)

RSS 2.0