✦ SLEEPY TIME ✦

Nu blir det snart till att sova, ska bara slå en pling upp till Sverige till S, och sedan dricka lite kvälls te. Jag tycker att det är helt amazing hur en vänskap kan växa så mycket även om vi inte ses på månader, utan bara genom skypesamtal och mailande. Vi båda har haft ett tufft år och nu börjat ett andra som troligen kommer bli lika tufft men på annat sätt. Hur hade jag klarat mig utan allt peppande? Jag hoppas du tycker gumman att jag finns där lika mycket för dig som du finns för mig. ♥

Ikväll har jag satt på mig mina klackar och gått omkring hemma och övat lite, pappa bara skrattade åt mig. Om bara några måndader är det ju dags igen för vinterbalen, och då blir det minsann höga klackar som gäller! Förra året hade jag lite smått panik över detta (och ändån hade jag nog bara fem centimeters), hur skulle det gå att dansa? Jag som är så otroligt dålig på att gå i klackar över huvud taget... Men det löste sig tillslut och jag lyckades med att bara snubbla en gång i trapporna, och jag lyckades även springa några meter. Detta året blir det riktigt höga som gäller för min del, och jag vill att min gång ska sitta perfa!;) Där av så blir det mycket övning nu framöver! Jag har hört från vissa som säger att det nästan är lättare att gå i riktigt höga klackar än mittimellan, vad tycker ni? Håller ni med om det?



Nu ska jag ta och sova lite, klockan är kvart i tolv och även om jag inte ska upp i morgon iochmed att det är helgdag så är jag supertrött och mina ögonlock orkar snart inte hålla sig uppe x)

GONAATTISAR!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0