✦ VÄNTAR ✦

Nu inväntas familjen E som kommer direkt från flyget innan nyårsfirandet ska dra igång! Jag har inte träffat dem på jättelänge så det ska bli extremt kul!! Saknar dem så! Hela mitt rum har städats i två dagar nu, men det ser knappast bättre ut nu än vad det gjorde innan-.- jaja, det är okej iallafall! :))

Aaahhh!!!! Jag blir galen av att bara sitta här och vänta! GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA ! Vi ses senare :D <3

✦ STÄDAR! ✦

Idag har jag en redig städe-dag! Iklädd i shorts för solen lyser ute, och för att jag dansar runt samtidigt för att göra det roligare! Hihi :)) har en hel del kvar att göra så bäst jag går och fortsätter nu. Tjingeling!!

✦ 29DECEMBER ✦

Jag måste säga ett jätestort tack till alla som jag hann med att träffa när jag var i Sverige! Det var verkligen jättekul! Väldigt hektiskt ibland för att hinna med så många som möjligt men verkligen kul! :D Nu är jag tillbaka i Schweiz igen, och ska städa till lite innan vi får gäster här nere till Nyår, och vi ska upp och åka skidor i bergen!! Som tur är så blir det lite högre upp i bergen denna gången för att se till att vi verkligen har snö, det är ju lite halvt ont om det i år.. Här i Schweiz bor jag nere vid sjön och här är inte ett spår av en enda snöflinga. Men just därför också ska det bli extra kul att komma upp och åka ! :D
Ha en gio' kväll <3

✦ SAKNAR ✦

Va jag precis i Sverige? Det känns inte som det? Allt är borta? Bortblåst.. Jag saknar otroligt! <3

✦ CH ✦

Nu är jag framme i Schweiz igen. Här har våren kommit om någon är intresserad. Gonatt.

✦ JUL STÄMNING ✦

Julhälsningar så här på fjärdedan från Köpenhamn! Sitter och myser med mina små kusiner samt farbror och faster och dricker te :))

kisses and hugs<3




✦ KØPENHAVN ✦

Hemma hos mina söta kusiner i Köpenhamn nu. Vi va inom flygplatsen innan och fixade bagaget så vi slipper det imorgonbitti då vi ska upp riktigt tidigt. Nä nu ska jag leka lite med de små haha! Och senare ska vi tända granen igen. Myyysigt! See you!<3

✦ BYE SVEARIKE ✦

Snart ska vi åka, om typ en halvtimme. Jobbigt... Jag vet inte vad jag ska säga. Panik... Tårar...

✦ AT LAST ✦

Detta blir min sista natt i Sverige. Det är svårt att gå och lägga sig bara för det.. Imorgon blir min sista dag i Sverige innan vi drar vidare till kusiner i Köpenhamn för att senare flyga vidare tillbaka till schne. Tårar? Bara lite...
Puss och godnatt <3
bild på mig och kååmpis<3
love ya

✦ LEVANDE LJUS ✦

Nu har snart alla de levande ljusen i granen brunnit ut och vi ska snart åka hem till Svea. Ååå vad jag älskar att vara hemma hos farfar och farmor Inga! Det är så sjukt mysigt här<3

✦ SORØ ✦

Hos farfar idag har vi delat klappar och ätit mycket god julig mat. Jag fick ett reflektor filter och en ny väckarklocka. (hihi min gamla råkade jag slänga i golvet så den litar jag inte längre på, den är paj.) jag blev såååå glad för reflektorn!! Och farbror Lasse hjälpte mig med det och visade också. Tur man har en så snäll farbror som är expert på kameror. TackTackTackTack!!!
Senare idag har vi också varit inne i stan, i Sorø och fixat lite och vandrat lite. Skojsigt!

✦ MYSIG DANSK JUL ✦

Nu sitter jag hemma hos farfar, snart kommer farbror Lasse också :D vi ska fira lite jul med denna sida av släkten idag, men tyvärr blir det inte många som kommer.. Hela vår hönsgård till familj, farfar, farbror Lasse och farmor Inga kommer kommer framåt kvällen :)) här finns tomtar överallt i hela huset, får se om jag tar mig en runda och räknar senare, men många är det kan jag säga!! Mysigt värre kan jag iallafall säga och här känns det äntligen som jul! (bara snön som saknas..) här är en bild på tomten som sitter bredvid mig just nu, han sitter ovanpå soffan och är jättegullig :)

✦ HOME, SWEET HOME ✦

Nere i Lund igen i min lilla by<3 just nu håller jag på att koka te, här är jätte kallt i huset då vi inte har haft värmen på när vi varit iväg. Åååå är det inte galet hur mycket man saknar sitt "hemma"? Im in love with this place…
imorgon drar jag till Danmark för att fira jul med resten av släkten. Det ska bli kul då jag inte träffat dem på jättelänge! Jag hoppas alla mina kusiner kommer!! See you later bitches!

✦ ANNANDAG JUL ✦

Förmiddagen spenderades i stan i Halmstad med bästa Semlan! Hihi detta smeknamn kallade jag henne när vi va små, då va vi Semlan och Ika -stjärnsystrarna :pp i stan på mellandagsrean va de gott sagt gott om folk! Inne MQ gick vi in men när vi såg kön så vände vi igen. Det väl si sådär 50meters kö genom hela affären och ända ut till dörrarna. Men det blev iallafall två nya toppar inne på Bik Bok :)) Där tog kön bara en halvtimme.

Nu är jag på traditionell släktmiddag. Med kalkon (som vi döpte till Kalle?) och ris à la Malta. Nu sitter jag och leker med småkusinerna. Vi leker med prinsessor, hästar och drakar. Kul hihi!

✦ JULDAG ✦

Min juldag har spenderats sjungandes och dansandes varvat med slappat med bästa kusin Soffis, och sissi! Det har verkligen varit kul. Så längesedan vi träffades, men nu äntligen! Har saknat dig så<3 Vi installerade också nya julklappar så som en stereo mm :))
Hoppas er dag har varit bra!! Puss

✦ BLEKT ✦

Japp japp! I onsdags innan jag for till entré i Malmö va jag hos frisörsalongen och fixade håret! Topparna fixade och blekta slingor!
En bild från before som min sissi fixade precis innan, och en som blev tagen senare av Sooofisen :)) ser ni vilken som är vilken? Likey resultatet? Hiss eller diss? :))

✦ GOD JUL! ✦

✦ LUND ✦

Jo men nu sitter jag här i soffan i Lund, hemma i Sverige. Glttiligöttgött! På flyget i söndags fick jag och Tossan (min honey -katt) knappt komma ombord. Det hade inte gått in i systemet att vi skulle med, vilket va mycket märkligt, vi hade ju biljett? Vi hade 10minuter innan varit nere och betalt det sista? Och vi hade varit och vägt henne på bagage inlämningen och där fanns allt med? Konstigt konstigt men iallafall så kom vi till slut med när vi hämtat kvittot som pappa hade -redan ute i flyget. Så klart kunde inte jag gå och hämta det.. mycket krångel men nu är vi här och andas ut! Och jekligt stolta att vi försenade hela flygplatsen en timme! :D (fast det var ju de som gjort fel)

På flyget hittade vi en artikel om att Zermatt ska vara det bästa stället att åka skidor på. Det var ju där jag va för två veckor sedan!!! :D här kommer bilder:








✦ SOVEDAGS ✦

Jag fattar fortfarande inte att det är jullov nu! Och att imorgon flyger jag till copenhafen för att dra vidare till Sverige och röja! Aamaagaa! Jag har längtat ihjäl mig så länge och nu äntligeen!! :D Känslan när alla på seccondary satt i audiotoriumet och väntade på talen som skulle hållas, låtarna spelas mm. Och så sätts "all I want for chirstmas" igång. Silken julkänsla! I lovin it!
Nä, nu ska jag ta och krypa till kojs! Upp tidigt imorgon ju! :D
Här kommer en bil på mig och siss på stan idag och en på själva julmysiga stan. poss!





✦ JULKLAPPS SHOPPING ✦

Jaaaaag har hört att det snöat precis ovanför Lausanne idag!! Lycka :))
Idag har jag och siss letat klappar!

✦ FREDA KVÄLL ✦

Fortfarande lite siså efter att ha varit sjuk i feber, men ändå nästan tipptopp igen :)
Igår hade jag och Lilla J utekväll, mycket trevligt ! mycket fotande ute på stan :))
Puss

✦ LUCIA ✦

Lucia firade jag med att tidigt gå upp imorse, iväg till skolan och sjunga för hela skolan tillsammans med alla scandinavian people :))

 

✦ MIN MÅNDAG ✦

Sista yogapasset igår sorgligt nog, och nu måste vi vänta fyra hela veckor?!? :pp på väg till bussen hittade jag och Lilla J SNÖÖ(!!!!) på parkeringen! Den är såå efterlängtad nu! Men såklart va det ju inte möjligt för det låg bara en liten hög helt randome där.. Vi kom fram till att det måste vatt en av skolbussarna som varit högre upp och fått med sig lite ner sådär i bagaget. Men ändå? Såååå högt upp kan bussen inte ha hunnit med å va samma dag? LYCKA<3

 


✦ MEXICO ✦

Sitter här på Café och käkar med familjen idag. Sen blir det julklapps inköp med siss! :D

 

 

✦ EN VECKA KVAR ✦

Just nu vet jag inte vart jag ska ta vägen. Tårar rann på franskan och studylesson precis efter va ännu värre. Franska comptrehénsion tror jag att jag faila rejält, för det va inte mycket jag skrev på och jag kunde inte koncentrera mig. sedan va det dags för french oral och början gick bra, jag fick sagt det jag skulle sagt och det hade flyt. Det gick över förväntan! Men sen alla lärarens frågor. Nej. Jag kunde knappt svara på en ända för jag kunde inte koncentrera mig på vad hon sa så jag bara fattade nada. Nu känner jag mig helt tom. Vill bara hem å sova å storgråta.

Lyx va det iallafall när mamma kom och hämtade på skolan idag så jag slapp ta bussen. Men jag skippar stan idag, julklapps handlande får det bli en annan gång..

Tack och hej! Puss

✦ TOO MUCH ✦

Sometimes life becomes too much. Confused, is the last you can say I am right now. And today I had to talk about it, cus I told S. I don't remember what got me to tell her about it but I had to. I am so confused, I feel split in my thoughts and I just don't know what to say. It's been too much rotande i mina känslor och tårar har bara runnit. In the middle of Swedish tears fell down and landed onto the desk. I never cried it was just tears. Came from nothing and disappeared again. To have two homes is hard..
Puss





✦ TBX ✦

Back from school....


✦ STORM ✦

Jo just nu blåser det ute och det regnar katter och hundar.. Det är då jag passar på att gå ut! Har ni någon gång känt den känslan av att göra det? Å bara skita i allting för ett tag. Håret blir blött, mascaran rinner, fötterna blir blöta, allt!! Och bara känna alla problemen rinna av för en stund och man känner sig stark. Just nu har jag plugg upp över örona så jag hinner inte blogga så mycket. 8 skoldagar kvar!! Taagggaaaaaa!!!!

✦ ZERMATT ✦

Nu sitter jag i liften påväg ner från skidbackarna. Hela dagen idag och dagen igår. Första gången denna säsongen och det har varit gryyyymt kul!! Bilder kommer snaaart!! :D

De senaste dagarna har varit väldigt hektiska, därför jag inte skrivit något. Jag hoppas denna veckan blir bättre men jag doubt it.
Puss!

RSS 2.0