✦ EVERY DAY'S TIME TABLE ✦

Just nu känns livet som bar stress... På morgonen när man vaknar snabbt in i duschen. Kladda på med sminket slänga i sig frukosten så man får ont i magen. Springa upp till bussen i ballerina skor, ta trapporna i två steg. Inse att man kan se bussen komma och att man måste springa ännu snabbare över övergångställena för att ens ha en chans.
Väl i skolan är det hyfsat lugnt, för utom när man får reda på en stoooor assignment som ska vara inne bara någon dag senare, eller när man får frågan och inte kan svara för man bara har inte fattat och inte kan. Vilket händer allt för ofta -.- bkfdyvxgkb engelska :@ tycker jag ibland! Men sen finns det då när jag bara älskar språket också, och kan babbla på hur mycket som helst.
Hem från skolan, stressa stressa stressa! Kommer jag hinna ha tid för mig själv idag? Didnt think so. Läxa läxa halvgjort klart. Hmm..? Sova några få timmar innan det är upp igen och fortsätta vidare. Det är måndag kväll.

Nu ska jag sova för att senare vakna upp imorgon bitti och inse att en ny dag börjat om. Matteprov imorgon och jag är bara fööör trött. Har pluggat till det men sen försvann all energi.
Gonatt!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0