✦ REVIEWS ✦

Godmorgon!! Idag är det utvecklingssamtal som gäller, så därför är jag ledig nu på morgonen. Sedan kom vår bildlärare på att då kunde vi ju alla samlas i en minibuss och köra iväg till le chatt.... en annan skola... och titta på deras diploma exihibition som är idag. Så på det sättet ska jag spendera min sköna lediga eftermiddag-.- När vi kommer tillbaka därifrån så är det lagom att the art exhibition börjar på våran skola så jag kommer inte hem förräns efter åtta ikväll. På min lediga dag. Härligt. Precis så jag vill spendera den.

Igår kväll var det EMAN som gällde. Att leka med barnen från refugee centre. Det är alltid lika kul! Barnen är allt mellan 3år gamla till 10år. Igår bakade vi scones och äppelpaj, och sedan gick vi ut på reception's (förskolans) playground och hade race med trehjulingarna. Så klart fick jag den minsta lilla trehjulinen av alla, och det var den minsta jag någonsin sett! Riktigt mini var den. Jag kunde inte sätta upp mina fötter på tramporna det var störst omöjligt, och när jag försökte så välte jag... Så ja, jag kom sist. I vart enda race. Men det gör inget, för det var sjukt kul ändån!
När vi stack hem efteråt när vi städat undan lite, så tog jag och Jas bussen ner till stan och gick omkring lite, innan vi senare drog hem, och jag tog bussen hem till mig. När jag kom hem vid åtta så ringde kära Sara och vi snackade länge. Det var riktigt längesedan! Men så klart så funkade inte ljudet-.- som vanligt... Men riktigt trevligt var det iallafall! Saknar dig så<3

Nä nu ska jag ta och vända tillbaka huvudet till ekonomi boken... Imorgon har jag prov på Monopolistic Competition, Oligopoly and Price discrimination. Ohyaaa! Sedan har jag massa biologi också... TUR att  jag redan har gjort matten, annars hade jag varit screwd.
Puss hej! :D


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0